aga_0074 Üye [COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]:tsk: :[/SIZE][/COLOR] - - - Eklendi - - - : birde şu font yazıları nasıl kalkacak bir yorum yazıyorum yorumunun yanında font değişk şekiller çıkıyor niye benim diğer üyeler gibi sadece yorumum bilmiyor buna bir çare bulurmusunuz lütfen[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]:tsk: :[/SIZE][/COLOR] - - - Eklendi - - - : birde şu font yazıları nasıl kalkacak bir yorum yazıyorum yorumunun yanında font değişk şekiller çıkıyor niye benim diğer üyeler gibi sadece yorumum bilmiyor buna bir çare bulurmusunuz lütfen[/SIZE][/COLOR]
yaren_dede Üye Konu Sahibi mad eagle' Alıntı: Sağol dostum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - onlinq' Alıntı: Oldu Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - crazy_oruc' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... durmak yok çalışmaya devam dostum konuları arttırdın bakıyorum
mad eagle' Alıntı: Sağol dostum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - onlinq' Alıntı: Oldu Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - crazy_oruc' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... durmak yok çalışmaya devam dostum konuları arttırdın bakıyorum