maxicep te yenilik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
maxicep te yenilik
benimbir onerım var sayın maxıcep kurucuları bıldıgımız gıbı facebook artık bı yasam parcası oldu herkes ınternette facebooka bakmadan yapamıo ama ben facebooktan cok maxıcepı tercıh edıorum ama tek ıstegım facebook a eklenebılen vıdeolar maxıcep e de eklenebılsın bu sıteden vıdeoda paylasalım ızleyelım yorum yapalım benım kanaatım cook guzel olur

Ozan

Ozan

Admin
Kısa bir süre sonra geçeceğimiz yeni forum yazılımımızda, bu özellik bulunmaktadır.
Üyeler, harici youtube google izlesene metacafe gibi videoları direkt eklemekle birlikte, facebook videolarını da foruma ekleyebilecekler ;)

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Ooo ozaman super olur. Hakikaten maxicep bu isin babasi olmus. Sabirsizlikla bekliorum. Ha unutmadan facebook taki wideolar telden izlenmiyo umarim yeni yaziliminizda izleyebilirz

Neverex

Üye
Kısa bir süre sonra geçeceğimiz yeni forum yazılımımızda, bu özellik bulunmaktadır.
Üyeler, harici youtube google izlesene metacafe gibi videoları direkt eklemekle birlikte, facebook videolarını da foruma ekleyebilecekler ;)

Ozan helal olsun Maxicep artık kendini aştı.Çok güzel yenilikler getiriyosun.Yeni yazılımı sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Ozan

Ozan

Admin
Ooo ozaman super olur. Hakikaten maxicep bu isin babasi olmus. Sabirsizlikla bekliorum. Ha unutmadan facebook taki wideolar telden izlenmiyo umarim yeni yaziliminizda izleyebilirz
Flash videoları izleyebilmek, videoyu sunmakla alakalı degil direkt olarak telefonun yazılım desteği ile alakalı dolayısı ile o konuda telefon üreticileri birşeyler yapmak zorunda

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Ben telefonumla facebook videolarını, youtube videolarını vs. izleyebiliyorum :emzik:
:)

Perfect!

Üye
Ben facebook a üye değilim ama diğer video sitelerini kullanırız.güzel bi yenilik

haltie

haltie

Üye
maxicep emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor:maxicep:

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
guzel bı uygulama olur daha cok tercıh edılır zaten en gozde sıte ama yınede daha fazla uye kapması her zaman ıcın daha ııdır

dinccine

Üye
Dünyaya Açılıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...