Maxicep te blog hizmeti açıldı ama....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep te blog hizmeti açıldı ama....
Arkadaşlar bilindiği gibi sitemizde beta da olsa blog yayını başladı.

ben belki blog nedir blogculuk nedir bilmeyenler için kısa bi rehber hazırlayayım dedim...

Blog, teknik bilgi gerektirmeden, kendi istedikleri şeyleri, kendi istedikleri şekilde yazan insanların oluşturdukları, günlüğe benzeyen web siteleridir..

yani bir nevi kendi kişisel bilgilerinizi. deneyimlerinizi.paylaşmak istediklerinizi kendi blogunuzda paylaşıyorsunuzu. bir nevi kişisel web sayfası da diyebiliriz...

günümüzde çok kullanılan msn spaces, netlog,yonja gibi sitelerle beraber blogculuk yaygınlaşmaya bir yükselişe gemiştir. hatta bu aralar blog gazeteciliğinden bile bahsedilmeye başlandı. yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında bi vatandaş kendi çapında yaptığı haber araştırmalarını blogunda yayınlayıp bir nevi gazetecilik yaptığını ve kendisini basın görevlisi sayılması gerektiği için ülkedeki yetkili mercileri bir süre zorlamıştı.

sanırım bu kadar açıklama yeter. sizde kendi blogunuzu oluşturmaya başlayın o zaman. tıklayın..
http://www.maxicep.com/blogs/

vikipedia dan alıntılar yapılmıştır..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
saoll bilgilendirme için... ;)

Ozan

Ozan

Admin
Açıklamalar için teşekkürler

Tam olarak açılmadı daha Türkçeleştirilecek birtakım yerler görüyorum + ufak tema düzenlemeleri ve url yönlendirme hataları olabilir onlar giderilecek. Şu an test yayınında, madem konuyu açtınız sorunları da burada paylaşsın herkes.

Açılınca tam anlamıyla bir açıklama yaparım.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
saol!

canturgay

canturgay

Üye
benim gibi bilmeyenler için .çok faydalı bi konu olmuşş.
teşekkürler...:)

xkadir61

xkadir61

Üye
evet açıklamalar için teşekkürler.:)

CK1991

CK1991

Üye
aslında buna gerçek bir blog demek çok zor ama vbulletin bir script için fazlasını yapmış açıkçası 160$ı sonuna kadar hakkediyorlar:D.gerçek blog tadını almak isterseniz i tek geçerim :)

Ozan

Ozan

Admin
Blog yazılımı vbulletin den hariç ekstra lisanslı ve ücretli bir yazılım :)
Ayrı alındı.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
işte admin işte üyeler
başka forumda böyle admin yok :nargile:

ycg35

ycg35

Üye
blog uygulaması çok güzel olmuş elinize sağlık..

CK1991

CK1991

Üye
Blog yazılımı vbulletin den hariç ekstra lisanslı ve ücretli bir yazılım :)
Ayrı alındı.

hmm..aslında çok şaşırdım footerda sitenin Gold sürümüne yükseldiğini görünce vb artık son marifetlerini göstermeye başlamış sandım:)Scripti optimize etmek kolay iş değildir elinize sağlık :heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt