MaxiCep tarihinin en gereksiz sorusu !!

Bitkisel hayata tamamen geçmediyse,yani vucunda halen elektriksel birşey varsa çalışır.
Neden derseniz ekstra kalemleri olur dokumantikler için ama önemli olan elektirksel bir akımın olması ozaman işlevine ulaşır.

Tepkiler: TheMadness
    Konu Sahibi

Sorum o değil ki tamamen ölmüş birinden bahsedıyorum

hakkatten gereksiz bir soruymuş haa

fLuke!

Üye
ya o değilde ben hala soğuk havada kapasitifin nası çalıştığını anlamadım.

msy2017

Üye
Parmak uçlarınız soğuksa ekran dokunuşunuza yanıt vermeyebilir.bu cümle c7 kullanıcı klavuzundan ölünün parmağı soğuk olacağından çalışmaz heralde.

- - - Eklendi - - -

not:bu kadar gereksiz soru görmemiştim.

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ben gidip anneannemi korkutacağım. Olup olmadığını yazarım

dokunmanın telefon tarafından hissedilmesi için dokunan cismin elektrostatik alan oluşturması gerekir.
Ölü insanın parmakları bunu yapamaz bence?

MrExpert

Üye

Kapasitif veya rezisdif ekranlar parmak ısısıyla vb. ısı veya sıcaklıkla çalışmaz ? Sen öncelikle doğruyu araştırmalısın. Kapasitif ekran iletkenlik yani akım oluştuğu zamn devreye geçer insan vücududa iletkendir. Ve dokunduğu zaman akım oluşturur. İşte buyüzden ölü yada diri insanlar kapasitif veya rezistif ekranları kullanabilir.

Eğer benim yazdıklarımın Kaynağını soruyorsan Burda detaylı bilgi verilmiş.

Ayrıca Konun Oldukça Gereksiz

Konu Sahibi

Öncelikle bende teşekkür ederim yorumun için.gereksizler adlı bölümde bir konuya gereksiz demeye gerek yok

MrExpert

Üye
Ayrıca oölü yada diri İnsandada elektriksel akım olur.

- - - Eklendi - - -

Öncelikle bende teşekkür ederim yorumun için.gereksizler adlı bölümde bir konuya gereksiz demeye gerek yok

Gerçektende konu açıcağın yeri biliyorsun

Konu Sahibi

MrExpert

Üye

En mantıklı yer burası idi. .ölü insanda da elektrik akımı oluyor mu ki

Eğer bir madde veya herhangi birşey iletkense daima elektrik yüklüdür.

ilk sayfada bir kişi banlanmamış tek!