Maxicep takipçi arttırma damping!

UpOneTR

Üye
satıcı güvenilirdir ben kefilim kolayca alışveriş yapabilirsiniz

Tepkiler: maxirabit

FeLonieS

Üye
Uzak dogu gibiydi arada japonca-cince gibi birseyler yazardi cunku google translate taş devrinden kaldigindan cevirmede cok alakasiz yerlere gidiyordu. Uyeler guluncede gaza gelip kendi dilinden konu acardi
Hakketten ya şu google translatenin düzeltilmesi lazım.
satıcı güvenilirdir ben kefilim kolayca alışveriş yapabilirsiniz
Bir laf vardı neydi o bozacının şaidi şıracı mıydı neydi.

Tepkiler: UpOneTR
    Konu Sahibi
Doğru cümleyi bozuyor.
Bir gun thai dilinde biriyle konusuyim dedim google translte kullanarak ama konustuguma pisman oldum zaten o dili de anlamak 0 gibi birsey sanki birisi karalamista dil olmus gibi usenmemis bos vaktinde uretmis

FeLonieS

Üye
Bir gun thai dilinde biriyle konusuyim dedim google translte kullanarak ama konustuguma pisman oldum zaten o dili de anlamak 0 gibi birsey sanki birisi karalamista dil olmus gibi usenmemis bos vaktinde uretmis
Alfabeyi bulan kişi alkolikmiş sanırsam.

Konu Sahibi
İngiliceze yada almancada bilmeyen birisi bile olsa tahmin yaratma durumu olur ama is endenoz ya thai vs gibi dillere geldimi tahmin yurutme olanagi 0 oluyor bir gun hic unutmam italyanin birisi bana kufur etmisti ama cok sonradan anladim dili bilmedigimden

FeLonieS

Üye
Sen türklerle anlaşmayı geçtin de birde uluslararası sohbet etmeye mi kalktın.

Konu Sahibi
Yabanci dil mevzunu insandan zaten olsa olsa boyle olaylar olur Aslinda su da bir gercek eger siz ana dilinize ek bir dil ogrendiyseniz bir 3.-4. Dil daha kolay ogreniliyor

FeLonieS

Üye
olsun ben Türkçe ile yetinirim.

Konu Sahibi
Ne facebook var nede twitter bende sosyal medya anlayisi bu site