MaxiCep Sitesinde Yönetime Girmek / Yönetici Olmak / Moderatör Olmak İsteyenlere Duyuru

Serhan

Üye
bu rütbeyle istiyorsan vardır bişey ama tuğ generaller ne yapsın
bana bu rütbeye dosya ekleme yetkisi vermediler sana yoneticilikmi hiç guleceğım yoktu.

zaten yüzbaşıya , rütbeyle bir ilgisi yok zaten , sadece yönetiilerde ve ayın üyelerinde var diye biliyorum...

yanlış biliyorsun ben ozanabiden istedim ama konu sayın az dedi konu açmaya başladım yakında alacak gibiydim.
Sonuçta rütbeyle alakası yok. Ben kendim istemeden verdiler. Yarbaydım o zaman. Vermeselerde olurdu. Bir şeyi çok istersen MaxiCep'te olmuyor ama.

Tepkiler: The Shadow

teşekkür ettim.PRAETOR

Sin007

Üye
Benim için çok yararlı bir forum bu o Yüzden emeği gecen ne kadar Arkadaşlarım abilerim varsa burdan teşekkür etmek isterim iyi ki varsınız MaxiCep ailesi

Tepkiler: Aybin.Kilic

SHS

Üye
Bende olacam rüyamda

Tepkiler: Furkan Emekli
Yönetici olmağğk istiyoğğğm , gel beni al. Al beni lağğn

"Yönetici olunmaz hak edilir."
Kendi forum sitem varken sürekli söylediğim laflardan biriydi. Kendinizi ispat edin zamanı gelince bir bakmışsınız yönetici olmuşsunuz. Kasmaya gerek yok bence

Tepkiler: Nextman
bilgilendirmeniz icin tesekür ederim

Teşekkürler güzel anlatım. Bu arada mesela konuyu okuyorsun anlamlı cevap yazıyorsun ama bunu mesaj kasarak yapıyorsun anlatabildim mi? Hep mesaj atıyorsun ama anlamlı bu üye uzaklaştırmak için bir neden midir ?

SpyChef

Üye
Hımmm anlatımın bu kadarı yani

cok isterim su sitede bir isim olmasini emegim gecsin isterdim.

asroma7

Üye
Bence yöneticiliğe gerek yok. Böyle daha eğlenceli, ha yöneticiliğinde bi şekli var tabi. Ama yok kalsın ya. (Sanki teklif gelse olmucam).

Tepkiler: SpyChef

ouzman

Üye
.

Son düzenleme: