canturgay
Üye
geldiğim zaman görüşürüz artıkelime kimse su dökemez yanlız pes'te![]()
zaza nın konusu fazla meşgul ettim gidiyorum 
geldiğim zaman görüşürüz artıkelime kimse su dökemez yanlız pes'te![]()
zaza nın konusu fazla meşgul ettim gidiyorum 
önemli değil bişey olmaz sohpet etmeyi bende seviyorumgeldiğim zaman görüşürüz artıkzaza nın konusu fazla meşgul ettim gidiyorum
![]()

geldiğim zaman görüşürüz artıkzaza nın konusu fazla meşgul ettim gidiyorum
![]()

bu bölümdeki mesajlar sayılmıyoki dert etmeyazmayayım dedim bak yine yazıyorum...ben de severim fakat daha önce başıma geldi ..mesaj kasmaya çalıştığımı düşünenler oldu ne yapacaksam mesaj sayısını
![]()

sen zaten mamoşun derdine düşmüşsünNecmati™;3069370' Alıntı:Gerçek hayatta olsun yene vermem![]()
biz buna gerçek hayat diyoruzckck kişişel sırlarımızı ortaya yaymışsın![]()

ula niye önceden söylemiyorsunuz kaç gündür boşuna mı yazıyorum ben bu bölümdebu bölümdeki mesajlar sayılmıyoki dert etme![]()

ona kırmızı çok yakışıyorNegative nickini koyu siyah yap![]()

ohaa cepten nasıl yapalımAllah iyiliğini versin...
şunu bir de animasyon yapsan

sanki hergün senin üzerinden birşeyler yapıyoruzda sadece bu sefer gülmüş gibi davranmabu sefer becermişsin aferim güldümtam bana göre bir cevap yazmışsın
![]()

evet boşuna ama alt planda o mesajlar sayılıyorula niye önceden söylemiyorsunuz kaç gündür boşuna mı yazıyorum ben bu bölümde![]()

ha öyleyse çalışmalara devam
evet boşuna ama alt planda o mesajlar sayılıyor![]()
alt plan ne yaw
mesajların sayılıyor ama burada değilha öyleyse çalışmalara devamalt plan ne yaw
![]()

sağolgüzel olmuş![]()

yani diyaloglar yazdın ya bir tek buna güldüm anladın mısanki hergün senin üzerinden birşeyler yapıyoruzda sadece bu sefer gülmüş gibi davranma![]()