-KlcMuho_
Üye
?katılıyorum?
- - - Eklendi - - -
ya bişey sorabilir miyim bn düz yazı yazdım olur mu ?
- - - Eklendi - - -
Bir gün insan virgülü kaybetti o zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. Cümleler basitleşince düşüncelerde basitleşti...
Bir başka gün ise ünlem işaretini kaybetti. Alçak bir sesle ve ses tonunu değiştirmeden konuşmaya başladı. artık ne birşeye kızıyor nede birşeye seviniyordu. Üstelik hiç birşey onda en ufak bir heyecan uyandırmıyordu...
Bir süre sonra soru işaretini kaybetti ve soru sormaz oldu. hiçbirşey ama hiçbirşey onu ilgilendirmiyordu. Ne kainat ne dünya nede kendisi umrundaydı...
Birkaç sene sonra iki nokta üst üste işaretini kaybetti ve davranış sebeplerini başkalarına açıklamaktan vazgeçti...
Ömrünün sonuna doğru elinde yalnız tırnak işaretleri kalmıştı kendisine has düşüncesi yoktu yalnız başkalarının düşüncelerini tekrarlıyordu...
Son noktaya geldiğinde ise düşünmeyi ve okumayı unutmuş vaziyetteydi.....
teşekkürler anladım benhep düz yazı yazdığım için
Kardeş seninki metin olmuş,bu şiir yarışması.Şiir beyit,dörtlük gibi dizelerden oluşur ve genelde cümle sonlarında uyak vardır.
- - - Eklendi - - -
?katılıyorum? Henüz ki daha soru işaretimi kaybetmedim.Güzel yazmışsın,hoşuma gitti.Ben de bir dörtlük yazayım bari deneme amaçlı yalnız haberiniz olsun:
Gönül ağlar burada
Hayat başlar yana yana
Beni kimse dinlemez ki
Varlığım kimin umrunda.
Yarışma ne zaman başlıyor,başladıysa asıl şirimi ekleyeyim
?katılıyorum?
- - - Eklendi - - -
ya bişey sorabilir miyim bn düz yazı yazdım olur mu ?
- - - Eklendi - - -
Bir gün insan virgülü kaybetti o zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. Cümleler basitleşince düşüncelerde basitleşti...
Bir başka gün ise ünlem işaretini kaybetti. Alçak bir sesle ve ses tonunu değiştirmeden konuşmaya başladı. artık ne birşeye kızıyor nede birşeye seviniyordu. Üstelik hiç birşey onda en ufak bir heyecan uyandırmıyordu...
Bir süre sonra soru işaretini kaybetti ve soru sormaz oldu. hiçbirşey ama hiçbirşey onu ilgilendirmiyordu. Ne kainat ne dünya nede kendisi umrundaydı...
Birkaç sene sonra iki nokta üst üste işaretini kaybetti ve davranış sebeplerini başkalarına açıklamaktan vazgeçti...
Ömrünün sonuna doğru elinde yalnız tırnak işaretleri kalmıştı kendisine has düşüncesi yoktu yalnız başkalarının düşüncelerini tekrarlıyordu...
Son noktaya geldiğinde ise düşünmeyi ve okumayı unutmuş vaziyetteydi.....
Bu metni sen yazmadın ki
Bir insan bu kadar alcalabiliyor demek ki... 7 tl icin yaptiklarina bakSenin yazdığını nerden bilelim bu metin internette dolaşıyor çÜnkü
- - - Eklendi - - -
Yazar:Alex Kanevsky
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sevgilime yazdığım akrostis
Aşkından göremedim hiçbir şeyi
Yalnızlığından korktum , seyrettim doyasıya gözlerini
Limandaki bir gemi misali
Inancimdaki sevgiyi ariyorum gozlerindeki gibi
Nedensizce sorulan bir soru gibi , amacsizca seviyorum seni
Amatör şiiri bu kadar oluyor
Ona söyledin mi
Bu yarışma için yetersiz olabilir ama gerçekten güzel
Dur tahmin edeyim bence sevgilinin adı Aylin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?