Maxicep - Serbest Kürsü !

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
bi dersi kaçırdın mı gidiyo hepsi öğremek için kitapları karıştırman gerekiyo adam gibi de kiatap olmadığı için çalışman zorlanıyo mat derslerinin olduğu zmanalarda gidemezsem çok kötü oluyorum
bezen de servisi kaçırıyorum iki saat yola çıkıyon git babm git bitmiyo sonra yokuş çık babam çık adam gider oklu şehirn içinde yap :box:@

manyak!

manyak!

Üye
yazık sana murat yaaa walla üzüldüm haline benim okul dahada uzakta biliosun! ama şimdi 3 haftalık bi tatile girdik çook mutluyummmmmmmmmmmm:)

mservank

mservank

Üye
üniversiteydi değil mi evet uzak çarşıdaysan işin kolay ama ankara yolu üzerinde evin varsa işin zor beya pazartesi yazılı var canım sıkılıyo

safakk

safakk

Üye
bende Türkienin eğitim sisteminden şikeyetçiyim:@ her sene yönetmelik değişirmi ya defter değiştirir gibi yönetmelik değişiyor örneğin oks sistemi sene ortesında değişiyor olur mu ya böyle bir şey admalar sene başında karne notları etkilemicek dedi ikinci dönemin ortasında diyolarki notlarda etkilicek sonra hadi bakalım burdan yak:@ son sınavlara mı çalışayım yoksa oks nin son dönemecinde test mi çözeyim işte bu tür saçma sapan uygulamalar nedeni ile bu ülke adam olmuyor ve böyle devam ettiği sürecede Türkle böyle yaşamaya MAHKUM bence:pro:

mservank

mservank

Üye
ah kerdeşim dertlisin bizim gibi ya eğitim sistemimizin çok ağır olduğunu düşünenler var mı aranızda yani konular falan arkadaşım demişti bizim lisede gördüğümüz konuları onlar üniversite de görüyr diye demişt,i ondna dedim

maxiburak

maxiburak

Üye
ah kerdeşim dertlisin bizim gibi ya eğitim sistemimizin çok ağır olduğunu düşünenler var mı aranızda yani konular falan arkadaşım demişti bizim lisede gördüğümüz konuları onlar üniversite de görüyr diye demişt,i ondna dedim

haklısın ama böle daha iyi bence ama sadece bnm fiqrim

prince of hell

prince of hell

Üye
o izmire yenisistemi getiren valiyi var ya ben... cehennemlik herif yaw :ehe

mservank

mservank

Üye
oo prince gelmiş hoşgeldin
ama aslında ağır oolması gerçekten iyi böyle daha çok şey öğreniyoruz zaten ülke olarak gelişmmeiz lazım çok çalışmak lazım

prince of hell

prince of hell

Üye
bu ülkede ağır sistem var da sürekli geri gidiyoruz kardeş bak isveç e falan adamlar bizimkinin yarısı ağırlıkda ders yapıyo ama adamlar kalkınmışlıkdan herşeye sahip olmakdan sıkılıp intihar ediyo yani...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
anaaammmm ben özlemişim maxicepi ammma çok konu birikmiş ee maxicepciler nasılsınız görüşmeyeli baya oldu dimi_? hatırladınızz mı beniiiiiiiiiiiiii ((:

mservank

mservank

Üye
hatırladık hatırladık mad_girl sen karşı taraftan değilsin değil mi?

mAd_girL

mAd_girL

Üye
o ne ben karşı taraftan değilim bu taraftanda değilim o muhahbbeti hiç bilmiyom :| anlatın öğreneyim :)

prince of hell

prince of hell

Üye
şirinem ben ve manyakı desteklicektir kerem burak ve seni deil murat tabi sizi seçerse saygı duyarım ezilmek onun bilcei bişi... :islik

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ben kimseden değilim tabikide o ne saçma bişey yaptıgınız yahuuu

prince of hell

prince of hell

Üye
öle ossun

mservank

mservank

Üye
boşuna uğraşma prince biz 3 kişiyiz hatta 4

prince of hell

prince of hell

Üye
ben tek yeterim sizehatta fazla bile gelirim niye uğraşıyım ki

mservank

mservank

Üye
o zaman neden manyağı korumaya çılışıyosun kzıı kullanıyon değil mi yorulmamk için ben anladım o zaman azad et de bizim gruba geçsin

manyak!

manyak!

Üye
hooooooooop fazla coşma istersen murat sinirlendirme beni...

kurt bey

kurt bey

Üye
noluyo yaw niye gruplaşma var burda :nono:

Üst Alt