Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o anti manyak saçmalığını kuranlar forumda son huzurlu günlerini yaşıyolar benim prensesime karşı gelmek ha bittiniz olm siz ben söylüyorum
TURKISH POWER
Üye
yazık yazıkkk sız kendınızı ne zannedıyonuz ya....
manyak!
Üye
çok mutluyum yaaaa sınavım süper geçti inş yarınkide bööle iyi geçer
elmyra
Üye
insallah sevinirim seninn adınaaaa
manyak!
Üye
saol arzu kız
elmyra
Üye
bişey değil sen ne kadar başarılı olursan biz o kadar seviniz
keremerson
Üye
manyak sınav nasıydı ?
manyak!
Üye
manyaktı walla süper geçti darısı yarınkinin başına
maxiburak
Üye
ceza yı sewiorum we hastasıyım we cok ii bi haber ceza mtv deki ankette türkiyenin en iyi sanatcısı secildi herkese hayırlı olsun !!!! --------türkish best singer of ceza---------
manyak!
Üye
bugün dersi astım nedense gaayet rahatım
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
yüksek okul , üni ??
mservank
Üye
üni
dersi asıp içi rahat olanı da yeni duyuyorum
manyak!
Üye
aa nie ööle diosun yaa devamsızlık hakkı boşamı verilmiş hiç kullanmamıştım e kullanıyım dedim ööle önemli bi ders diildi belkide ondan rahatımdır
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
devamsızlık hakkı kutsaldır !! kullanmasını bilmeli gezeceğin zaman kullanmalı uyku için heba etmemli erkek tembeldir devamsızlık yapar , permatik kullanır ne alaka PDDPŞ sdf
manyak!
Üye
walla bende anlamadım ne alaka amaa nese devamsızlığı bayanlarda yaparrrrr sdc erkekler diil
mservank
Üye
benim geçen sene rekorum sadece 2 gündü millet raporla 26 lara vurdu ya norla dersler neyse de bazı derslerde girmeyip evde olunca içim içmi yiy
o
Salihyet
Üye
Konu Sahibi
okul zaten uzak gitmesi çok sıkıntı oluo 23 'ü hersene buluyorm..