MaxiCep Ruh Hali

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
    Konu Sahibi
MaxiCep Ruh Hali
Bi Çok Gelişmiş Sitelerde Görüyoruz Profillerde ve Navbarda, Ruh Halimizi Seçebiliyoruz ve Diğer Üyelerde Mesaj Profillerinde Ruh Hallerimizi Görüntüleyebiliyorlar. Böyle Bir şey Yapılabilirse Güzel Olucağı Düşüncesindeyim ki Profillere de Renk Katıcaktır ve Kişinin de Ruh Halini Günlük de Görme İmkanımız Olucaktır

Yöneticilere İtinayla Önerilir :islik

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu öneri defalarca yöneticilere üyeler tarafından ulaştırıldı. Sanırım yeni bir sistem ile Ruh Hali sistemi ve dahası çok yakında sizler ile olacak. En azından yapılacakların arasında ''Ruh Hali'' projeside bulunuyor:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Evet ya nerden aklına geldi bu...bencede güzel olur...ayrıca keşke anket açsaYDın...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Kankamı destekliyorum böyle birşey güzel ve eğlenceli olabilir...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yanlış okumuşsunuz.

Solamente

Üye
aaaaaaaaaaa başıbozuk kardeşimm :) çok sevdindim yeni avartarın adına :ehe bencede iyi fikir yapın sayın adminler :)

ATT!LÂ

ATT!LÂ

Üye
ruhun halleri de mi var?
madde mi bu yahu
halleri olsun katı sıvı gaz misali :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Güzel düşünce :)

Ozan

Ozan

Admin
Aslında deneme sistemimizde kurulu bir özellik bu "ruh hali"

Testleri yapılmış, tamamiyle türkçe ve ikonlarla veya bir yazı ile durumunuzu belirtebiliyorsunuz; ancak yararlı birşey olmadığı düşüncesindeyim yoksa yapılacaklar arasında vardı ve atladım. Herşeyden önce profildeki gösterim pek güzel durmuyordu çnkü her icon rengarenk ve bizim renklerimiz arasında, iconlar sırıtıyordu ancak sadece yazı yazılarak yapılabilen bir ruh hali de olabilir tabi.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Talep yoğunsa arz etmek gerekebilir :)
Şu renk sorunsalı çözülebilirse, fazla göze batmayacak şekilde konulabilir düşüncesindeyim.

Lion's Claw

Güzel düşünce:):)

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
    Konu Sahibi
evet talep çok yoğun ve olsun banane banane :ehe:ehe

CK1991

CK1991

Üye
gereksizz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...