Maxicep Resim - Dosya Upload Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Resim - Dosya Upload Sitesi
Maxicep aslında çok büyük bir site bence büyle büyük bir sitenin kendine ait bir resim dosya upload sitesi olaması lazım. Eğer kendi sitesini yapamasa bile bir upload sitesi ile ortak çalışa bilir... Bence iyi fikir tartışılması gereken bir konu.

Yorumlarınızı Bekliyorum.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Zaten kendi eklenti alanımız var..
Her türlü dosyayı belli bir sınıra kadar oraya ekleyebiliyoruz,
+
Bir sürü ücretsiz upload sitesi var ,oralara da ekleyebiliriz ortak çalışmaktan kastınız ne anlamadım doğrusu:)

Aziz™

Aziz™

Üye
zaten önemli veya gerekli dosyalar eklenti şeklinde yöneticiler tarafından yada hakkı olan üyeler tarafından servere yükleniyor

--------------- Ekleme ---------------

saniye farkıyla aynı mesajı yazmışız Anıl:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
üyeyken bu siteyi kullanırdım resim upload etmek için. Farzetki burası maxicepin resim upload sitesi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
resim için image sitesi var..dosyaları biz zaten yüklüyoruz..

everest11

everest11

Üye
bu site gayet iyi turkce ve aynı anda 5 6 tane resim yuklüyebılırsınız

haltie

haltie

Üye
evet dosya ve resim yüklemede kimsenin sorun yaşadığını zannetmiyorum bende.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Aslında haklısınız. Biz de kullanıcılarımızın rapidshare, imageshack gibi sitelerle uğraşmadan direk server üzerine dosya yüklemelerini isteriz. Ancak bu iş için büyük yatırım gerekli, mümkünse bir datamerkezi gerekli. Yoksa diğerleri gibi bir süre sonra serverlardan dosyaları silmek zorunda kalırız ki bu sefer de diğer servislerden farkı kalmaz.

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Sitenin serverları dolduğunda site baya bir kasar ama haklı onun için ayrı bir bütce gerekir bence daha sonra bu konu hakkında tartışılsın...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Site büyük fakat gelir o kadar büyük değil, mevcut servere gereği kadar yükleme ve ödeme oluyor, bunu herkese açmak olmayacağı gibi, upload siteleriyle anlaşma veya upload sitesi kurulması pekte uygun olmayacak bir haraket olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt