Maxicep Program paketi Virüslü çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sybercomp

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Program paketi Virüslü çıktı
Sitenin verdiği s60 program paketini indirdim kurulum yaparken avast virüs alarmı verdi site adına bir iş yapılırken daha dikkatli davranmanızı tavsiye ederim sonuçta size güvenerek indiriyoruz yoksa exe uzantılı bir dosyayı çalıştırmazdım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Sitenin verdiği s60 program paketini indirdim kurulum yaparken avast virüs alarmı verdi site adına bir iş yapılırken daha dikkatli davranmanızı tavsiye ederim sonuçta size güvenerek indiriyoruz yoksa exe uzantılı bir dosyayı çalıştırmazdım
kardeşim kişilerin verdiği bir paketi niye siteye mal ediyorsun..ayrıca avast herşeyi virüs olarak gösterir onu kullanmakla hata ediyorsun zaten..hangi paket göster bizde kontrol edelim..

Ozan

Ozan

Admin
Program paketinin virüslü oldugu doğru ancak bu virüs, paketin içerisindeki symbian virüslerinden kaynaklanıyor ... Yani s60 program paketini çekerseniz içerisinde isteyen kisiler için virüslerin oldugu klasör mevcut. Eğer onlarla ilgilenmiyorsanız silebilirsiniz ancak tam bir paket oldugundan virüsler bile dahil edilmiş ..

Önemli Not:
Symbian virüsleri, pc ye hiçbir şekilde zarar vermez !

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Linki yollayın bakalım ... Ayrıca bazı virüs programları bazı dosyaları tehdit olarak algılayabiliyor...Şunu da eklemek istiyorum bir program , oyun, tema vs vs virüslü ise bunu tüm siteye mâl etmek yanlıştır ...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Burada Kasti olarak kimse kimseye birşey yapmaz!!

suçu kendi virüs programında Ara!

Birşeyi Araştırmadan da Yargısız infaz yapma, Paylaşılan Yazılım virüs bazlı yazılmış ya da keyg.n ya da crc.k programı olabilir..

Program Paketinin Adını Yazmamışsın, rastgele çıkışıyosun, oh ne ala memleket...:nono:

Emperian

Emperian

Üye
avast da antivirüs mü hacı, bırak Allahını seversen. Eset Smart Security yada Kaspersky hadi olmadı norton kullan (avirada olabilir) öyle gel. Site temiz. Onca şey indirdim hiç birinde çıkmadı

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Negative çok uzamış bu konu.. Kapansn bence.

Ozan

Ozan

Admin
Program paketinin virüslü oldugu doğru ancak bu virüs, paketin içerisindeki symbian virüslerinden kaynaklanıyor ... Yani s60 program paketini çekerseniz içerisinde isteyen kisiler için virüslerin oldugu klasör mevcut. Eğer onlarla ilgilenmiyorsanız silebilirsiniz ancak tam bir paket oldugundan virüsler bile dahil edilmiş ..

Önemli Not:
Symbian virüsleri, pc ye hiçbir şekilde zarar vermez !
Açıklama güncel ..

DJAVU

DJAVU

Üye
KAnkam Avastu KUllANman YAnlış Bİkere şu PkeTİ bİZE gösTER bide BİZ inDİRek

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
tek programın dııl 1 kısınınde yaptıgı uyanlısı sıteye mal etmek cok yanlıs koskoca sıtede 1 tane vıruslu program cıktı dıye sıteyı kotulemeye ahkkın yok bellıkı sen ılk defa bı sıteden bısı ındırıosun dıger sıtelerde onlarca vırus var. yaptıgın cok yanlıs hatta bence sen sıteyı kotulemek ıcın bole bısı yaptın cunku ne programın ısmını nede lınkını vermıssın :@

gizem003

Üye
Evet bende de uyarı verdi.
Konuşan saat uygulaması indirirken, virüs uyarısı verdi, indiremedim bir türlü

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Evet bende de uyarı verdi.
Konuşan saat uygulaması indirirken, virüs uyarısı verdi, indiremedim bir türlü

Yeni üye , ilk mesaj hem de buraya ..

Ben ilk üye olduğumda kaybolmuştum sitede ..

Maaşallah yeni nesil pek hızlı :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar dedigim gibi programın virüslü çıktıgı yok , s60 program paketinin içinde virüs diye bir klasör var ve onda symbian virüsleri paylasılmıs isteyen kullanır isteyen yok eder olay bu kadar basittir.

Konuyu kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt