Gerçekleştirilen Buluşmalar Maxicep Online Yılbaşı Buluşması...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu arada bizim çakırkeyf Halit kirli gelmiş..onun uyuz olduğum bir avatarı vardı sarı kafalı,dişi düşük sonra değiştirdi de kurtuldum..yoksa Halitle değiştir diye dövüşecektim..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Allah hepimizden razı olsun

--------------- Ekleme ---------------

Gelmişmi Halit

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Amin Mehmet...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Düşünsenize şuan beraber olsaydık heralde gülmekten bayılırdık acile zor yetiştirirlerdi bizi kim yetiştirecekse oda ayrı konu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
durun bir olayım daha..
2 dosyanın unsigned olanları yokmuydu . yüklediğin programlar zaten signed yapılmış ama senin telefonun için. bundan dolayı diğer kullanıcılarda sertifika kısıtlama gibi hata veriyo.
benim cevabım:
anlamadım..ben signedlı vermedim arkadaşım..sen öyle zannediyorsun..:d::d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Düşünsenize şuan beraber olsaydık heralde gülmekten bayılırdık acile zor yetiştirirlerdi bizi kim yetiştirecekse oda ayrı konu

Mehmet al benden de o kadar , yani öyle güzel özetledin ki , imzamı atarım altına .

Ben duramıyorum , yahu bir şey oldu ne olduysa ama , dün o andan itibaren hiç kesilmedi desem yeridir.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben kaçar hepinize iyi geceler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi geceler Mehmet..Güven sinirlenince kendimi kaybediyorum şimdi farkına varıyorum inan..:ehe:ehe

Godfather

Godfather

Üye
Ben geldim :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yani ... Di mi Nadir , çok iyi anlıyorum .. Sakin kafayla bakınca ,ya da böyle mizahi bir açıdan bakınca insan ne kadar da kasmışım diyor kendi kendine ... :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet canım...:ehe bu arada Mehmet gidemedi..:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:ehe:ehe konuda takılı kalmasın , titreşim gönderelim :ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt