haltie Üye Konu Sahibi rapman' Alıntı: Halit bu tavla65 ücretsiz dimi Genişletmek için tıkla ... 2seçenek var kardeşim sahte para oyununu seçiyosun.e-mail vermeden üye olunabiliyor 10saniye bile sürmez yeni üyelik arslansem' Alıntı: Halit gece burdayım kapışalım Genişletmek için tıkla ... kapışmaya hazırım
rapman' Alıntı: Halit bu tavla65 ücretsiz dimi Genişletmek için tıkla ... 2seçenek var kardeşim sahte para oyununu seçiyosun.e-mail vermeden üye olunabiliyor 10saniye bile sürmez yeni üyelik arslansem' Alıntı: Halit gece burdayım kapışalım Genişletmek için tıkla ... kapışmaya hazırım
haltie Üye Konu Sahibi rapman' Alıntı: Halit yarın yani Cuma 18.30'da atalım mı bir tavla ne dersin ? Genişletmek için tıkla ... kardeşim ben osaatlerde pek giremiyorum aksam 21den sonra birde gündüz akşam 18e kadar uyarsa paslaşalım
rapman' Alıntı: Halit yarın yani Cuma 18.30'da atalım mı bir tavla ne dersin ? Genişletmek için tıkla ... kardeşim ben osaatlerde pek giremiyorum aksam 21den sonra birde gündüz akşam 18e kadar uyarsa paslaşalım
rapman Üye haltie' Alıntı: kardeşim ben osaatlerde pek giremiyorum aksam 21den sonra birde gündüz akşam 18e kadar uyarsa paslaşalım Genişletmek için tıkla ... bende sabah 10 ile 12 arası müsaitim.bir de gece 12-1 arası ama cumartesileri daha fazla boş oluyorum genellikle.
haltie' Alıntı: kardeşim ben osaatlerde pek giremiyorum aksam 21den sonra birde gündüz akşam 18e kadar uyarsa paslaşalım Genişletmek için tıkla ... bende sabah 10 ile 12 arası müsaitim.bir de gece 12-1 arası ama cumartesileri daha fazla boş oluyorum genellikle.
Godfather Üye Halit abim bende katıldım İsmim MaxicepHasan MaxicepGodfather sıgmadıgı için MaxicepHasan aldım Benide kat turnuvaya
Halit abim bende katıldım İsmim MaxicepHasan MaxicepGodfather sıgmadıgı için MaxicepHasan aldım Benide kat turnuvaya
haltie Üye Konu Sahibi Turnuva yok şuan Hasan müsait olduk mu herkes bir biriyle oynuyor mesela Erol abini yendim geçen bi ara oynayalım skoruda yazalım buraya bu arada nick çok güzel olmuş
Turnuva yok şuan Hasan müsait olduk mu herkes bir biriyle oynuyor mesela Erol abini yendim geçen bi ara oynayalım skoruda yazalım buraya bu arada nick çok güzel olmuş
Godfather Üye Ne zaman istersen abi --------------- Ekleme --------------- 2 el atalım istersen ben şimdi oynuyorum
Ne zaman istersen abi --------------- Ekleme --------------- 2 el atalım istersen ben şimdi oynuyorum
haltie Üye Konu Sahibi marsları hep tek taşla yırttın. bir acemiyi daha yenmenin şevkini ve üzüntüsünü yaşıyorum.Erol la sana öğreticem bu oyunu kardeşim
marsları hep tek taşla yırttın. bir acemiyi daha yenmenin şevkini ve üzüntüsünü yaşıyorum.Erol la sana öğreticem bu oyunu kardeşim
Godfather Üye rapman' Alıntı: Programı kurdum.Odalara baktım ama Maxicep'ten kimseyi göremedim. Genişletmek için tıkla ... Abi oynayalımmı
rapman' Alıntı: Programı kurdum.Odalara baktım ama Maxicep'ten kimseyi göremedim. Genişletmek için tıkla ... Abi oynayalımmı