Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

okan_42

Üye
Çok Teşekkürler Hocam, Allah Razı Olsun İyİ Çalışmalar..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oralbakirel . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

bordo68

bordo68

Üye
Aldigimiz sertifikayi sadece sis uzantili dosyalardami kullanabiliriz? sisx ve jar uzantilari bunun gibi sertifikalandiramazmiyiz?

oralbakirel

Üye
teşekkür ediyorum allah arzı olsun..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pcxxx . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

*-king-*

*-king-*

Üye
bende sertifika istiyorm
yapabilrmisinz

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
xclark . yonqlee . cem_95 . waryanli . ilksen1907 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

xclark

xclark

Üye
hocam çok sagolun teşekkürler

hcx21

Üye
Ya arkadaşlar ben daha tam olarak anlamış değilim bi opda dan işlemler yapıyoruz bi programla işlemler yapıyoz ama dediğim gibi tam olarak anlamadım.

Ben N79 a bikaç program yükliyecem ama sertifika hatası veriyor acaba sertifika hatasını gidermek için telefona yapacağımız bikaç ayarla mı tüm programların sertifika hatasını ortadan kaldırmış olacağız yoksa her program için ayrı ayrı işlemmi yapacağız.

Yardımcı olursanız sevinirim

Dediğiniz gibi ben yei üyeyim sertifika isteme hakkım yok ama unutulmamalıdır ki eski üyeler zaten sertifika alma işlemini çözmüşlerdir.

Saygılar

cem_95

Üye
Teşekkür ederim MaXiCep ailesi 1 numara =)

sebofb090

sebofb090

Üye
her program için ayrı ayrı gerekiyor mu

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arazkaya . elusive . gokhanyele . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

samurai jack65

samurai jack65

Üye
Hocam bende sertifika istiyorum fakat bu verdiğiniz sertifikaların bir kaçına baktım bu cer dosyasında bir şey yok yani bunu bi açıklığa kavuştursanız birde özel mesjlarınız dolmamışsa eğer telefonun model ve seri numarasını yolicam cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler...

fuatfurit

Üye
bu sertifika olayını gerçekleştirdiğimiz zaman her oyunu her programı sorunsuz mu uygulaya biliyoruz ... ?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam bende sertifika istiyorum fakat bu verdiğiniz sertifikaların bir kaçına baktım bu cer dosyasında bir şey yok yani bunu bi açıklığa kavuştursanız birde özel mesjlarınız dolmamışsa eğer telefonun model ve seri numarasını yolicam cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler...

İkisinin içindede bilgiler mevcut. Açtığınız uygulama bunları göstermiyordur. Ayrıca bunların bi önemi yok ikiside gerekli.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
takamul . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

Miniaturk

Üye
Yeni üyelere hizmet verilmemesi çok saçma..onun için günlerce size yararlı olmaya çalışmak yerine kendim sertifika başvurumu yaparım ...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni üyelere hizmet verilmemesi çok saçma..onun için günlerce size yararlı olmaya çalışmak yerine kendim sertifika başvurumu yaparım ...

Saçma olan senin fikrin , emeğe karşı emek diyoruz biz buna, ama yinde her çeşit yardımda bulunuyoruz, video anlatım , resimle anlatım gibi . Aldıktan sonra nasıl yapılacağını ve nerelerde yapılacağını resimlerle an be an anlayıyoruz, ve bunların üstüne bunlara saçma diyanler içinde bu kuralı koydum, görüyorum ki doğru bi kural koymuşum:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Lazoflu arkadaşımız konusunun başında şartları belirtmiş, o şartları taşımıyorsanız alamazsınız.sitemizde sertifika almayı anlatan onca konu var lütfen saygı sınırını aşmayalım..

yusuf1474

Üye
mrb arkadaşlar 6220 classic sertfika nasıl yüklenecek bi yardımcı olur musunuz şimdiden tşk ler

Üst Alt