Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benjomurat . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

uaslantalya

Üye
:oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uaslantalya . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nakres , lockedme . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

Donti

Üye
Herkeze iyi bayramlar

alperen000010

Üye
lazoflu cok uyanıksın reklam verecene ıcraat yap

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Lazoflu arkadaşım yaptığın çok yanlış ndn yeni üyelere sertifika yok rütbeye göre sertifikamı dağıtıyosn çok fazla reklam yapıyosn bu konu kapatılmalı bence

tatancaz

Üye
arkadaşlar ben sertifikamı aldım bilgisayara yükledim sertifikamı aldım onayıda geliyor yükleyince fakat bu cer. dosyalarını nereye yüklüyorsa bilgisayara bulamıyorum bi acil yardım edin windows 7 kullanıyorum

sekkocum

Üye
büyük hizmet

wolkan123456789

Üye
saolasın.ç

omer_64

Üye
yeni üyelere bu ayrımcılık kötü

bordo68

bordo68

Üye
Yeni uyelerin bundan yararlanmamasi bence guzel,sirf bu isi yaptirip sonra siteye ugramiycaklar.tebrikler guzel fikir

--------------- Ekleme ---------------

Ben sertika isteginde bulundum dun aksam,sertifika islemi suren uyeler listesinde neden ismim yok gerci kimsenin yok,sebebi nedirki?Birde sertifikam hazir olunca kullanici adima mesaj geliyormu?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
crayfear15 . thenorthstar . sonicorcist . assabi . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

okan_42

Üye
Yeni uyelerin bundan yararlanmamasi bence guzel,sirf bu isi yaptirip sonra siteye ugramiycaklar.tebrikler guzel fikir

--------------- Ekleme ---------------

Ben sertika isteginde bulundum dun aksam,sertifika islemi suren uyeler listesinde neden ismim yok gerci kimsenin yok,sebebi nedirki?Birde sertifikam hazir olunca kullanici adima mesaj geliyormu?

Bende geçen akşam başvuruda bulundum bugün isimlerimiz eklenmiş en kısa sürede sertifikamız onaylanıp burada paylaşılacaktır kardeş, bu konuyu takip et sende :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cash_67 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

sessiz_fırtına

Üye
Kardeş benim tel sizin sertifika işlemi için tel seç diyorsunuz benim tel yok nasıl olacak benim tl nokia 6700 slide bilgi verirseniz sevinirim...

ananni1

Üye
walla çok sağol

bordo68

bordo68

Üye
Eyvallah dostum tsk ;)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
alrajmah . jejep . okan_42 . bordo68 . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

Üst Alt