Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Yaw abicim ben bu siteye ağustostan beri üyeyim devamlı takipçisiyim. Cevap yazmıyosam yazılanlara belki de pasifimdir ondan yazamıyorum. Neden bu mesaj kotası lazoflu..??

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaw abicim ben bu siteye ağustostan beri üyeyim devamlı takipçisiyim. Cevap yazmıyosam yazılanlara belki de pasifimdir ondan yazamıyorum. Neden bu mesaj kotası lazoflu..??

İnsan bunları yazarken bile kendinden utanır, sizden 500 600 mesaj mı istiyoruz, mesaj sınırı 10 mesaj, 5 dk nızı bile almaz. Yeni bir düzenlemeye gidiyorum, bu şartı bile arayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Emeğe saygısı olan bu şarta diyecek birşeyı olmaması gerekir

İyi forumlar.

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
akulata , fatih_er , sxysxysxy . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

İstersen 30' da yaparım o sorun değil ama ben bu siteye uzun zamandan beri giren birisiyim ve bi çok şeylerden Allah için yararlandım. Mesaj bol olunca ne katkısı var. Önemli olan devamlı siteye girmek değil mi. Ok. O zaman bana bi limit koy yeni gelen arkadaşların bi kabahati yok onlar 10 mesaj sınırını aşınca ver onlara. Ben kaç tane yazayım abi??

veperde

Üye
kardeş ben 23/01/2008'den itibaren maxicep üyesiyim ama işlerimin yoğunluğu yüzünden bir türlü fırsat bulup yorum yazamıyorum
çok mu zor değil fakat şimdi bu uygulamadan yararlanmak için sağa sola teşekkür mesajları yazmayı çok etik bulmuyorum şu anda e71 ceptelefonu kullanıyorum kendi özdayım ise n86 8gb kullanıyor eğer bize yardımcı olursanız sevinirim
Allaha Emanet..

--------------- Ekleme ---------------

bu arada imei numarasını vermedim

e71=356059032849545

n86 8gb=354203037276104

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kratos34. Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

Ben başvuru yapabiliyor muyum acaba..?

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hydrogenium. Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederimmm sizde oLmasanz way haLimize

yerme

Üye
sağ ol kardeşim(:

xanelli

Üye
abi kullandigim telefon 5800 xpres muzic seri numarasi 353 205 039 374 218 banada bir sertifikat verirseniz cox sevinirim. simdiden tesekurler

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
The Jocker. Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
seronet. Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar