Maxicep Nostalji Geçişi

Sponsorlu Bağlantılar

POWER

POWER

Üye
Mustafa senin durum "Döverdim ama dayak yemek istemiyorum " :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Harbiden haa.. :hmmm

Burcu'nun da dediği gibi:

"geri dönceğini bilsem senin için dayak yerdim" :ehe

silop_kms

silop_kms

Üye
Oğuz Şahin arkadaşıma teşekkür ediyorum güzel bir konu oldu...:oke:
Forumda gezinirken gördüğüm bir çok eski üye var ancak çoğu aramızda değil hep nedenini düşünmüşümdür.Ama ne olursa olsun aramızda olmaları çok daha iyi olacaktır.Konuya yazan bütün eski arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...:)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Oğuz Şahin arkadaşıma teşekkür ediyorum güzel bir konu oldu...:oke:
Forumda gezinirken gördüğüm bir çok eski üye var ancak çoğu aramızda değil hep nedenini düşünmüşümdür.Ama ne olursa olsun aramızda olmaları çok daha iyi olacaktır.Konuya yazan bütün eski arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...:)

Rica Ederim Dostum Biz bununun bilincinde üyelerimizi çagırmaya çalışıyoruz en azından ulaşabildigimiz üyelerimizi ... bazıları kırmamak amaçlıda olsa geliyorlar :)

Bu Arada Konu Başlıgı ve İçerigi Düzenlendi Eski Üyelerimiz Burdan Ulaşabilirler:)

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
slmmmmm:)
ous yine buraya getirdin beni buraya:)

POWER

POWER

Üye
Kırmak yok elbette :) ee başka kimse yok mu? gecemi gündüzüme katarak çalıştığım sitede tekrar online olmak güzel bir duygu. Peki eskiden tanıdğımız kişiler neden yok. Yoksa gidenler çok mu fazla?

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Kırmak yok elbette :) ee başka kimse yok mu? gecemi gündüzüme katarak çalıştığım sitede tekrar online olmak güzel bir duygu. Peki eskiden tanıdğımız kişiler neden yok. Yoksa gidenler çok mu fazla?

Hemde Çooook Fazla abi :) toparlayamıyoruz bile :bilmm

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hoşgelmiş yeni gelenler... :D

az da olsa katıldılar o da bişeydir oğuz... :):)

Candy

Candy

Üye
Ben de yeni gördüm konuyu, bir selam vereyim dedim :)

Pure Life

Pure Life

Üye
artık değiştir şu avatarını bayılazam

keremerson

keremerson

Üye
Çok iyi etmişsin oğuzumm..
((: neydi o günler diye başlayım ben o zaman..
Cidden burdaki ortam tüm sitelerden farklı.. Şimdi nası bilmiyorum ama cidden öyleydi.. Murat abimle, Oğuzumla, Ercan abimle, Arzu ablamla, Murat servanla, Hasan abimle, Uğurla, Gülesinle, İbomla, Ali abiyle... Çok güzeldi gerçekten sayamadığım biçok kişiyle daha.. Resmen dışarı çıkmaz, derslerime çalışmaz, uyumaz olmuştum.. O msndeki muhabbetler ((: keşke herkes yine burda olsa..

Üst Alt