Maxicep Nostalji Geçişi

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eski tüfeklerin bir kısmı gelmiş ama çoğu yok.

Var mı en eskiyi bulabilecek? midnight agayı bulabilecek varsa ciddi ciddi para veririm. Yeterki aga gelsin 1 gece bizimle sohbete katılsın. Özledik agayı 3 yılı geçti, en son yurtdışındaydı...

Oğuz msnde yazıyorsun ama denk gelemedik, sana bir pm atıyorum ordan ulaşıyorsın bana. ;)

POWER

POWER

Üye
Eski dostlar, eski dostlar :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
midnight ulaşmaya çalışıyorum ahmet :) en kısa zamanda umarım onunda selamını görürüz burda :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çok zor be Oğuz. :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bekliyoruz Oğuz ona göre:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Maxicep'e katılalı çok uzun olmadı ama sanırım ama son dönemde gene ayrı kaldım malum görevimden dolayı. Aramızdan çok kaliteli arkadaşlarımız gitti doğrudur ama gitmesi gerekip de gitmesi gereken arkadaşlar da oldu bunu da biliyoruz. Aktiflik derken bu konuyu çok tartıştık zamanında. - Ata bu konuya acil el atmalısın :) - Neyse benim bu konu hakkında çok yardımlarım dokunurdu ama mümkün değil :(
Gelen,giden, emeği geçen bütün arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim. Gelecek arkadaşlara da hoşgeldin :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İz:)

POWER

POWER

Üye
Yılbaşından sonraya kalacak bu olay sanırım. Neyse Oğuzum bi şekilde durumu rapor edersn ona göre hareket edeyim. Herkese sevgiler :)

kurt bey

kurt bey

Üye
:tebessüm::tebessüm::tebessüm::tebessüm::tebessüm::tebessüm: :oke:

manyak!

manyak!

Üye
slm...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Slm , eskileri görmek sevindirici oluyor :)

Dwyane_Wade

Üye
A.s hoşgeldin.. :)

Nazy

Nazy

Üye
slm ben eski mi oldum yaw:aha:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sen de eski sayılırsın Ali..
Yüzünü gören cennetlik.. :)