Teşekkürler yasminoz, sen de olmasanbu konuda Ata yı da es geçemicem...konumunu hakeden bi insan..

Hoşgeldiniz...hey gidi günler
hoşgeldin gökhan abi
Teşekkürler yasminoz, sen de olmasan
Daha önce ben de böyle bir çabaya girdim diye hatırlıyorum ama benden eski birileri gerekiyor bu iş için, zaten ne facebook kullanıyorum ne msn... Ellerine sağlık Oğuz. Güzel düşünce güzel konu. O güzel insanları da burada görebilmek çok güzel.
Selam sana power, kısa da olsa adminlik yapmıştık beraber
Ve yasminoz ile kulaklarını çınlattığımız maxililer jewel_ma21 ve gknkyHoşgeldiniz...

Selam maxi insanları, iyisiniz umarım..
Siteyi bilgi amaçlı kullanıyodum ama uzun süredir giriş yapmıyordum. Bugünde yasminoz böyle bi konu açıldığından bahsetti ve katılmamı istedi, bende onun vasıtasıyla burdayım.
Konu güzel ve anlamlı olmuş hoşuma gitti, belki tekrar 1-2 eski dost görürüz..
Herkese tatlı sohbetler, iyi akşamlar![]()
hey gidi günler
Teşekkürler yasminoz, sen de olmasan![]()
rica ederim...
Daha önce ben de böyle bir çabaya girdim diye hatırlıyorum ama benden eski birileri gerekiyor bu iş için, zaten ne facebook kullanıyorum ne msn... Ellerine sağlık Oğuz. Güzel düşünce güzel konu. O güzel insanları da burada görebilmek çok güzel.
Ve yasminoz ile kulaklarını çınlattığımız maxililer jewel_ma21 ve gknkyHoşgeldiniz...
kimleri görüyorumhoşgeldin gökhan abi
Memnun kaldıgınıza Sevindim aslında ümidimi kesmiştim ama ümitlerim yeşermeye başladı![]()

Özleyenlere sevgiler saygılar diliyorum. Öfkemiz sevgimizden ötürü oldu her zaman. Kırgınlıklarımız, üzüntülerimiz, umutlarmız. Kayıp giden hayaller yaşadık nice zamanlar. Hayatımın en kötü döneminde ayrıldım maxicep'ten. Hani uçlara gider gelirsiniz bazen.
Güçsüz düşersiniz de bir de sizi anlamazlar da üstüne bir de vefasızlık olur. İftiralar atılır aslı astarı olmayan. Sonrasında gerçekler bellidir bir şekilde açığa çıkar aklanırsınız lakin bir şey değişmez artık. Aslında yazacak o kadar çok şey var kiii...
Onu boşverdim deee eee siz nasılsınız bakalım ey MAxicep halkı

Hep profiline girip neden gittiğini öğrenmek için uğraşırdım ama bulamadım
Nickinin anlamını buldum ama![]()
Nick düşünürken televizyonun "Power" düğmesini görmüştün ve öyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam![]()

Teşekkürler yasminoz, sen de olmasan

vay dost yürek hoş geldin...seni tekrar görmek öyle güzel ki...![]()

Hoşbuldum.. Seninle paylaştığımız efkarımız unutulmazdı. Seni de tekrar görmek çok güzel
Şimdilerde o efkardan geriyo çok şey kalmadı. Eskisinden kat be kat güçlüyüm artık. Ayağa kalkmayı geç de olsa başardım.![]()

peki ben efkarımı kimle dağıtacam şimdi
unutma ki;bizi güçlü kılan dostlarımızdır .değilmidir yoksa?

power baya yoktu...kustum ben power ' a...![]()

Hayır değilim. Sebep boştu çünkü aslı astarı yoktu. Neyse kısa bir süre buradayım ama sadece nostalji olsun, dostları göreyim diye![]()