Maxicep Nostalji Geçişi

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
Çok farklı ve güzel bişey olacağından eminim.:)
Eski üyelerle pek fazla samimiyet kuramasam da onların isimlerini çeşitli yerlerde cevap verirken gördüklerimde nedensiz mutlu olurum.Sanırım şimdi ki kendini bilmez ,sorumsuz ve soğuk üyeleri gördükçe böyle düşünüyorum.
Bekliyoruz Oğuz :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Çok farklı ve güzel bişey olacağından eminim.:)
Eski üyelerle pek fazla samimiyet kuramasam da onların isimlerini çeşitli yerlerde cevap verirken gördüklerimde nedensiz mutlu olurum.Sanırım şimdi ki kendini bilmez ,sorumsuz ve soğuk üyeleri gördükçe böyle düşünüyorum.
Bekliyoruz Oğuz :)

bu projenin asıl amacıda o zaten eski maxicep.com u geri getirmek gibi birşey ... Eski abilerimi ablalarımı dostlarımı özledim bu sitede artık görmedigim için ... eskiden Maxicep.com un aktif üye yaş ortalaması çok büyüktü olgun kişilikler olunca paylaşımlar bir o kadar kaliteli ve yorumlarda bi o kadar güzel aynı zamanda eglenceliydi .. buluşmalar daha çok kişiyle geçerdi .. üye konu açmak için daha çok heveslenirdi:)

kısacası özledik o maxicep.com'u umarım amacımıza ulaşırız bir çok eski üyeyle görüştüm çok olumlu baktılar zaten onlara ayrı ben teşekkür ederim çok yakın zamanda konu soğumadan bu işin altından çok güzel bir şekilde kalkıcaz:)

arslansem

arslansem

Üye
Anladım...Sürekli burada olmaları harika olur.Sürekli olmasa bile bir müddet burada bizimle olsalar bile çok seviniriz.:) harika olur gerçekten

dinccine

Üye
Eee bende eski sayılırım yanii ekim 2007 de üye olduk az mı ? :D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
bu projenin asıl amacıda o zaten eski maxicep.com u geri getirmek gibi birşey ... Eski abilerimi ablalarımı dostlarımı özledim bu sitede artık görmedigim için ... eskiden Maxicep.com un aktif üye yaş ortalaması çok büyüktü olgun kişilikler olunca paylaşımlar bir o kadar kaliteli ve yorumlarda bi o kadar güzel aynı zamanda eglenceliydi .. buluşmalar daha çok kişiyle geçerdi .. üye konu açmak için daha çok heveslenirdi:)

kısacası özledik o maxicep.com'u umarım amacımıza ulaşırız bir çok eski üyeyle görüştüm çok olumlu baktılar zaten onlara ayrı ben teşekkür ederim çok yakın zamanda konu soğumadan bu işin altından çok güzel bir şekilde kalkıcaz:)
Buna hitap edecek bir çalışmaysa müthiş gerçekten benim bildiğim bazı üyeler vardı...omayra, jöly, ferret vb onlar eskisi gibi aktif olurlarsa hoş bir ortam olur...Merakla bekliyeceğim....

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

İnşallah yeniden bir araya geleceğiz Oğuz kardeşim..

Evet yaş ortalaması yüksekti ve gerek sohbet, gerek bir konu hakkında tartışmalar çok kaliteli bir şekilde geçiyordu.

Salih Baba™;1877728' Alıntı:
Buna hitap edecek bir çalışmaysa müthiş gerçekten benim bildiğim bazı üyeler vardı...omayra, jöly, ferret vb onlar eskisi gibi aktif olurlarsa hoş bir ortam olur...Merakla bekliyeceğim....

İnşallah Salih..

lovestar

lovestar

Üye
çok güzel olur dreamboys dreamgirls ikilisi ve janberg i özledim...ve power arkadaşımı..of of :icelim:

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Salihyet

Salihyet

Üye
Uykudan sonra geçen bir sarhoşluk olsaydı, bu konuyu açma ihtiyacı hissetmezdik sanırım :) Umut yarışında sonuncunun arkasında kalırız bu konuyla, arayı açmadığım dostlarım var sürekli irtibatta olduğum için onlarla nostaljiye de ihtiyaç kalmıyor..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
janberg burdada .. gelmek istemeyenler var tabi çnkü kırıldı çogu kişi

haklılar...insanı en çok yaralayan şey vefasızlıktır...detay bilmiyorum ama gözlemlediğim kadarıyla bi çok kişi kırgınlık dolu sözlerle ayrıldı bu siteden...boşa değildir sanırım bi çok kişiden gelen sitem..

o zaman bu görüşlerimi belirttiğim zaman şov yapmakla suçlandım ama isteyen istediğini düşünsün ben savunduğum şeyden asla dönmem ve hala düşüncem değişmiş değil...100 kere olsa 100 kere de söylerim...

ama çaban takdire şayan aferin... ;) bu konuda Ata yı da es geçemicem...konumunu hakeden bi insan..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Belli ki büyük öfke ile terk etmiş çoğu üye ... Olayları bilmediğim için yorum yapamıyorum ama zannediyorum ki çoğu o anki öfke ve ruh hali sebebiyle gerçekleşmiş ....

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
En yakın zamanda yeni konuyu açıyorum zaten gelen eski üyeler gereken mesajları verir diye düşünüyorum ama o konunun amacı sitem degil tabikide sıcak dolusu bir merhaba olucaktır diye düşünüyorum :)

Haklıyı yada Haksızı aramaya gerek yok çünkü herkez kendine göre haklı yada haksızdır Çigdem ablamın dedigine ben çok samimi duygularımla katılıyorum ... Salih'in söylediklerinede :)

Bir çabadır gidiyorum ne kadar birilerinin inanmadıgını hissetsemde yardım eden ve bu konuda yardımcı olan bütün dostlarıma ve büyüklerime şimdiden teşekkür ediyorum :)

POWER

POWER

Üye
Özleyenlere sevgiler saygılar diliyorum. Öfkemiz sevgimizden ötürü oldu her zaman. Kırgınlıklarımız, üzüntülerimiz, umutlarmız. Kayıp giden hayaller yaşadık nice zamanlar. Hayatımın en kötü döneminde ayrıldım maxicep'ten. Hani uçlara gider gelirsiniz bazen.

Güçsüz düşersiniz de bir de sizi anlamazlar da üstüne bir de vefasızlık olur. İftiralar atılır aslı astarı olmayan. Sonrasında gerçekler bellidir bir şekilde açığa çıkar aklanırsınız lakin bir şey değişmez artık. Aslında yazacak o kadar çok şey var kiii...

Onu boşverdim deee eee siz nasılsınız bakalım ey MAxicep halkı :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Özleyenlere sevgiler saygılar diliyorum. Öfkemiz sevgimizden ötürü oldu her zaman. Kırgınlıklarımız, üzüntülerimiz, umutlarmız. Kayıp giden hayaller yaşadık nice zamanlar. Hayatımın en kötü döneminde ayrıldım maxicep'ten. Hani uçlara gider gelirsiniz bazen.

Güçsüz düşersiniz de bir de sizi anlamazlar da üstüne bir de vefasızlık olur. İftiralar atılır aslı astarı olmayan. Sonrasında gerçekler bellidir bir şekilde açığa çıkar aklanırsınız lakin bir şey değişmez artık. Aslında yazacak o kadar çok şey var kiii...

seni en iyi anlayan benimdir :) Ercan abim seni burda görmek çok güzel bir duygu :)

Pure Life

Pure Life

Üye

aradım seni geçen gün açmadın geride dönmedin :(

sublieutenant

sublieutenant

Üye

Facebooktaki sayfasıyla ilgileniyor Ercan, ondan olabilir mi?
========================================

Evet Oğuz Bekliyoruz çalışmanı...

Siteye kendimizi Sepya'layalım :)

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Murat abi davetiyeleri atıyorum en geç çarşamba diyim o güne kadar ulaşabildiklerim olursa ve bana geri dönen arkadaşlar olursa konuyu açıcam aslında olmazsada açıcam konu uzun bir süre açık kalıcak çünkü:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ooo eskiler gelmeye başladı hoş geldin abi ben Enes :)

POWER

POWER

Üye

Bu bi iki gün na müsait bir yerdeyim. Cevap atamadım ama dönüş yapacağım :)

Facebooktaki sayfasıyla ilgileniyor Ercan, ondan olabilir mi?
========================================
Mütiş murat abi ne diyosunnn :) Sayfa zatn tenha ki. Çok da kasmaya gerek yok :)
Ooo eskiler gelmeye başladı hoş geldin abi ben Enes :)

Hoşbulduk Enes :)

Hepinizi çok özledimmm
:sarıl:

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Gelenlerin arasında eski yönetimden kişileride bekliyoruz Bunların arasında gelirim tabi diyen bir abim var :) Yusuf abimiz çogu yeni üye tanımaz ama paylaşımları hala kalıcı bir şekilde duruyor.. exalans onuda aramızda görücegize seviniyorum

Üst Alt