Necmati Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ilk yarışmada 2 günde 50 ye yakın oy gelmişti, sonraki günlerde ise 6-7 oy ... Saymak çok kolay olacak bu yarışmada Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ilk yarışmada 2 günde 50 ye yakın oy gelmişti, sonraki günlerde ise 6-7 oy ... Saymak çok kolay olacak bu yarışmada Genişletmek için tıkla ...
Onur Saka Üye Başka BÖlümde Bu Konu İçin Konu Acılmaz Acarsakda Taşırlar Kapatırlar Diye Düşünüyorum...
Onur Saka Üye Necmi Arkadaşımız Diyorda Enescim Konu Acalım Diye O Bakımdan Bende Olmaz Acılsada Kapanır Dedim...!
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Biliyorum Onur, konu açılmayacak dedim zaten... Saatini sen seç Mert Saati, dakikayı bana bildir o tarihte açarız
Biliyorum Onur, konu açılmayacak dedim zaten... Saatini sen seç Mert Saati, dakikayı bana bildir o tarihte açarız
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Olm bi git deli etme beni 27 veya 28 Mayıs 2010 da konuyu açacağım
Oylama Sandığı Üye "A" adlı üyeye 10 puan , "B" adlı üyeye 8 puan, "C" adlı üyeye ise 6 puan ... Gelen oylar arasında çok karışık oylar var, lütfen oylarınızı yukarıdaki örnekteki gibi kullanın, aksi takdirde sayılmayacaktır ... Başarılar ...
"A" adlı üyeye 10 puan , "B" adlı üyeye 8 puan, "C" adlı üyeye ise 6 puan ... Gelen oylar arasında çok karışık oylar var, lütfen oylarınızı yukarıdaki örnekteki gibi kullanın, aksi takdirde sayılmayacaktır ... Başarılar ...