tksharmely
Emekli Yönetici
MaxiCep MSN Grubuna Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler.
Merhaba arkadaşlar, MaxiCep için her geçen gün bir yenilik yapmaya devam ediyoruz. Bu yeniliklerimizi sizler için kurduğumuz MSN Grubu ile devam ettiriyoruz.
MSN Grubu nedir?
MSN Üzerinden grup olarak chat yapabileceğimiz bir sistemdir. MSN Üzerinden gruba giriş yapıp, sohbet edebilirsiniz.
MSN Grubuna nasıl katılırım?
MSN Adresinize "[email protected]" grup MSN Adresimizi ekleyerek katılabilirsiniz. Adresimizi ekledikten sonra listenizde adresimiz kısa bir süre sonra Online gözükecektir.
MaxiCep MSN Grubu adresini ekledim ama hiç kimseyi göremiyorum, ne yapmalıyım?
" [email protected] " grup mail adresimizi MSN adresinize ekledikten sonra 1 kez titreşim göndermeniz ve karşınıza çıkan
" MaxiCep GSM Operatörleri MSN Grubu - Powered by
yazılı panele Accept/Kabul et demeniz gerekmektedir. Kabul ettikden sonra, panelin sol tarafında bulunan ekranda o anda Online olarak bulunan kişileri görebilirsiniz.
MaxiCep MSN adresini ekledim, Chat yapabiliyorum ama panelde yazanlar İngilizce, Türkçesi yok mu?
Panelde bulunan seçeneklerde sırası ile Setting>Language>Türkçe'yi seçip altta bulunan Save Changes butonuna basınız.
Grubumuza bekleniyorsunuz arkadaşlar
Bir dahaki yeniliklerimizde Görüşmek üzere...
MSN Grubu nedir?
MSN Üzerinden grup olarak chat yapabileceğimiz bir sistemdir. MSN Üzerinden gruba giriş yapıp, sohbet edebilirsiniz.
MSN Grubuna nasıl katılırım?
MSN Adresinize "[email protected]" grup MSN Adresimizi ekleyerek katılabilirsiniz. Adresimizi ekledikten sonra listenizde adresimiz kısa bir süre sonra Online gözükecektir.
MaxiCep MSN Grubu adresini ekledim ama hiç kimseyi göremiyorum, ne yapmalıyım?
" [email protected] " grup mail adresimizi MSN adresinize ekledikten sonra 1 kez titreşim göndermeniz ve karşınıza çıkan
" MaxiCep GSM Operatörleri MSN Grubu - Powered by
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
. im]groups.im - Group your IM Together ! (former Messenger Group) sizi Activity Panel uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti Kabul Et (Alt+C) veya Reddet (Alt+B) istiyor musunuz? "yazılı panele Accept/Kabul et demeniz gerekmektedir. Kabul ettikden sonra, panelin sol tarafında bulunan ekranda o anda Online olarak bulunan kişileri görebilirsiniz.
MaxiCep MSN adresini ekledim, Chat yapabiliyorum ama panelde yazanlar İngilizce, Türkçesi yok mu?
Panelde bulunan seçeneklerde sırası ile Setting>Language>Türkçe'yi seçip altta bulunan Save Changes butonuna basınız.
Grubumuza bekleniyorsunuz arkadaşlar