lgkg300
Üye
-
Konu Sahibi
-
forumda ergenler ve ergen adayları oldukca fazla ve bu tur konuların acılması bu durumda normal
Bende Ergenim Ama Açmıyorumforumda ergenler ve ergen adayları oldukca fazla ve bu tur konuların acılması bu durumda normal
o zaman size göre cinsel sağlık bölümü de mi olmasın bu ne ya ne çok abartmışsınız yönetim kural dışı bulmuyor ki silmiyo konuları rahatsız olduysanız da şikayet edin gereken yapılır
o zaman size göre cinsel sağlık bölümü de mi olmasın bu ne ya ne çok abartmışsınız yönetim kural dışı bulmuyor ki silmiyo konuları rahatsız olduysanız da şikayet edin gereken yapılır
1 yılda 1000 kişiyle yattı gibi konular size ayıp geliyr ama anal seksin nasıl yapıldığı ya da erkeği azdırmanın yolları gibi konular cinsel sağlık bölümünde olduğundan hımmm normaldir diyosunuz bu biraz düşündürücüKesinlikle haklsınız cinsel sağlık bölümüne lafımız yok ama özellikle haber bölümünde afedersiniz 1 yılda 1000 kişi ile yattı vs.olmuyor.ayıp
Kesinlikle haklsınız cinsel sağlık bölümüne lafımız yok ama özellikle haber bölümünde afedersiniz 1 yılda 1000 kişi ile yattı vs.olmuyor.ayıp
1 yılda 1000 kişiyle yattı gibi konular size ayıp geliyr ama anal seksin nasıl yapıldığı ya da erkeği azdırmanın yolları gibi konular cinsel sağlık bölümünde olduğundan hımmm normaldir diyosunuz bu biraz düşündürücü
emin misin gözükmediğine ben görüyorum bazen
Orası aktif bir forum değil.en azından yeni mesajlar kısmında gözükmüyor
Zaten başlığın da da belli ''cinsel sağlık''.
Ama burası 'erotik paylaşımlar'bölümü değil.
bunu ifade etmek istiyorum. foruma çocuklar da giriyor.
simdi biri çıkacak diyecek ki çocuğun ahlaki bu haberler yüzünden mi bozulacak bir kamyon dolusu +18 siteler var diyecek...
ben de cevaben diyorum ki varsın olsunlar bize ne bizim maxicep'imiz kirlenmesin yeter
emin misin gözükmediğine ben görüyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?