canturgay Üye ouSahin' Alıntı: canturgay yarın ve ondan sonraki gün 6 dan sonraya ayarla kendini yaparız Genişletmek için tıkla ...
ouSahin' Alıntı: canturgay yarın ve ondan sonraki gün 6 dan sonraya ayarla kendini yaparız Genişletmek için tıkla ...
Salihyet Üye kyo ile yaptığım maçta gerçekten çok zorlandım, çünkü rakibim kombinasyonlarda çok iyiydi ve takip etmekte zorlandım.. Yattara ve gökdenizi bu kadar iyi kullanamazdım heralde
kyo ile yaptığım maçta gerçekten çok zorlandım, çünkü rakibim kombinasyonlarda çok iyiydi ve takip etmekte zorlandım.. Yattara ve gökdenizi bu kadar iyi kullanamazdım heralde
canturgay Üye ouSahin (Bursaspor) 2- 4Canturgay ( Vestel Manisaspor) ouSahin (Bursaspor) 0- 2Canturgay ( Vestel Manisaspor)
ouSahin (Bursaspor) 2- 4Canturgay ( Vestel Manisaspor) ouSahin (Bursaspor) 0- 2Canturgay ( Vestel Manisaspor)
canturgay Üye kyoman' Alıntı: Fikstürü tazeleye bilirmiyiz .. Genişletmek için tıkla ... erdal puan durumunu diyorsan..bugün düzenleyen olmazsa yarın sabah ben güncelleyecem.. iş yerinde hazıra yakın bişey varda.
kyoman' Alıntı: Fikstürü tazeleye bilirmiyiz .. Genişletmek için tıkla ... erdal puan durumunu diyorsan..bugün düzenleyen olmazsa yarın sabah ben güncelleyecem.. iş yerinde hazıra yakın bişey varda.
kyoman Üye canturgay' Alıntı: erdal puan durumunu diyorsan..bugün düzenleyen olmazsa yarın sabah ben güncelleyecem.. iş yerinde hazıra yakın bişey varda. Genişletmek için tıkla ... ok dostum iyi olur.
canturgay' Alıntı: erdal puan durumunu diyorsan..bugün düzenleyen olmazsa yarın sabah ben güncelleyecem.. iş yerinde hazıra yakın bişey varda. Genişletmek için tıkla ... ok dostum iyi olur.
Hellboy® Üye Türkiye kupası Yarı Final macı Soner(Ankaraspor) 2-1 Hellboy123(Genclerbırlıgı) Hellboy123(Genclerbrlıgı) 4-1 Soner(Ankaraspor)
Türkiye kupası Yarı Final macı Soner(Ankaraspor) 2-1 Hellboy123(Genclerbırlıgı) Hellboy123(Genclerbrlıgı) 4-1 Soner(Ankaraspor)
soner1987 Üye Canturgay kardeş yarın bizim maçı yapalım ben cumartesi günü yapamam bugün akşam veya yarın kararlaştırıp yapalım...
Canturgay kardeş yarın bizim maçı yapalım ben cumartesi günü yapamam bugün akşam veya yarın kararlaştırıp yapalım...
canturgay Üye soner1987' Alıntı: Canturgay kardeş yarın bizim maçı yapalım ben cumartesi günü yapamam bugün akşam veya yarın kararlaştırıp yapalım... Genişletmek için tıkla ... BUGÜN AKŞAM YAPALIM MADEM DOSTUMMM...
soner1987' Alıntı: Canturgay kardeş yarın bizim maçı yapalım ben cumartesi günü yapamam bugün akşam veya yarın kararlaştırıp yapalım... Genişletmek için tıkla ... BUGÜN AKŞAM YAPALIM MADEM DOSTUMMM...
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi Oğuzla canturgayın lig ve kupa maçları neden oynanmadı? Salih dün saatlerce hamachideydim yaw bugünde aynı yoksun ama. Sınavım var oynayalım diye mesaj attım hatta sana
Oğuzla canturgayın lig ve kupa maçları neden oynanmadı? Salih dün saatlerce hamachideydim yaw bugünde aynı yoksun ama. Sınavım var oynayalım diye mesaj attım hatta sana
'_ergin_' Üye çok gzl bişi ama ben buna nasıl katılabilirim sen bana yapar mısın yhada söle yapayım ben
by_bilinmez Üye kurtoğlu85' Alıntı: turnuva devam ederken yeni birinin katılması doğru olmas bidahakine artık Genişletmek için tıkla ... bencede
kurtoğlu85' Alıntı: turnuva devam ederken yeni birinin katılması doğru olmas bidahakine artık Genişletmek için tıkla ... bencede