kol@j Üye ben de katılmak isterim ama tarih geçmiş hala devam ediyorsa ben de katılıyorum yarışmak için
kralxxx Üye Konu Sahibi Soneday' Alıntı: Maxicep hakkında derlen,forum üzerinemi sorular sorulacak yoksa cep telefonları üzerinemi... Eğer forum üzerine olacaksa,biraz zor olur,sonuçta 2 milyona yaklaşmış bir üye kapasitesi var Cep tellefonu üzerine olursa ben katılırım =) Genişletmek için tıkla ... Forum üzerine olacak sorular yöneticilerin insafına kalmış zor da olabilir kolayda kolaj06' Alıntı: ben de katılmak isterim ama tarih geçmiş hala devam ediyorsa ben de katılıyorum yarışmak için Genişletmek için tıkla ... evet evet devam ediyor artık süre yok katılımlar tamamlanana kadar ekledim sizi
Soneday' Alıntı: Maxicep hakkında derlen,forum üzerinemi sorular sorulacak yoksa cep telefonları üzerinemi... Eğer forum üzerine olacaksa,biraz zor olur,sonuçta 2 milyona yaklaşmış bir üye kapasitesi var Cep tellefonu üzerine olursa ben katılırım =) Genişletmek için tıkla ... Forum üzerine olacak sorular yöneticilerin insafına kalmış zor da olabilir kolayda kolaj06' Alıntı: ben de katılmak isterim ama tarih geçmiş hala devam ediyorsa ben de katılıyorum yarışmak için Genişletmek için tıkla ... evet evet devam ediyor artık süre yok katılımlar tamamlanana kadar ekledim sizi
kol@j Üye kralxxx' Alıntı: evet evet devam ediyor artık süre yok katılımlar tamamlanana kadar ekledim sizi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler... katılım tamamlanınca PM atarsanız sevinirim...
kralxxx' Alıntı: evet evet devam ediyor artık süre yok katılımlar tamamlanana kadar ekledim sizi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler... katılım tamamlanınca PM atarsanız sevinirim...
kralxxx Üye Konu Sahibi kolaj06' Alıntı: teşekkürler... katılım tamamlanınca PM atarsanız sevinirim... Genişletmek için tıkla ... tabi tamamlandığında herkese bilgilendirme mesajı atılacak
kolaj06' Alıntı: teşekkürler... katılım tamamlanınca PM atarsanız sevinirim... Genişletmek için tıkla ... tabi tamamlandığında herkese bilgilendirme mesajı atılacak
ChavRash Emekli Yönetici Katılmak isterdim ama yarından sonra üniversite okuduğum şehre geçeceğim. Orada da ancak iki hafta içerisinde belki internet bağlatabilirim sanırım. Ayrıca, yöneticilerin neler sorabileceği hakkında biraz fikir verirsen katılma istekleri artar sanırım.
Katılmak isterdim ama yarından sonra üniversite okuduğum şehre geçeceğim. Orada da ancak iki hafta içerisinde belki internet bağlatabilirim sanırım. Ayrıca, yöneticilerin neler sorabileceği hakkında biraz fikir verirsen katılma istekleri artar sanırım.
kralxxx Üye Konu Sahibi ChavRash' Alıntı: Katılmak isterdim ama yarından sonra üniversite okuduğum şehre geçeceğim. Orada da ancak iki hafta içerisinde belki internet bağlatabilirim sanırım. Ayrıca, yöneticilerin neler sorabileceği hakkında biraz fikir verirsen katılma istekleri artar sanırım. Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: ben de katılmak istiyorum bakalım sondan kaçıncı olcam Genişletmek için tıkla ... ekledim sizide
ChavRash' Alıntı: Katılmak isterdim ama yarından sonra üniversite okuduğum şehre geçeceğim. Orada da ancak iki hafta içerisinde belki internet bağlatabilirim sanırım. Ayrıca, yöneticilerin neler sorabileceği hakkında biraz fikir verirsen katılma istekleri artar sanırım. Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: ben de katılmak istiyorum bakalım sondan kaçıncı olcam Genişletmek için tıkla ... ekledim sizide
minoo Üye ee hani ben Katılımcılar 1) aarik 2) berkan1997 3) kolaj06 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) ..... Genişletmek için tıkla ...
ee hani ben Katılımcılar 1) aarik 2) berkan1997 3) kolaj06 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) ..... Genişletmek için tıkla ...
kralxxx Üye Konu Sahibi halil09' Alıntı: benide ekle 3 senenin hatrına Genişletmek için tıkla ... tamamdır minoo' Alıntı: ee hani ben Genişletmek için tıkla ... işde sen Katılımcılar 1) aarik 2) berkan1997 3) kolaj06 4) minoo 5) halil09 6) 7) 8) 9) 10) .....
halil09' Alıntı: benide ekle 3 senenin hatrına Genişletmek için tıkla ... tamamdır minoo' Alıntı: ee hani ben Genişletmek için tıkla ... işde sen Katılımcılar 1) aarik 2) berkan1997 3) kolaj06 4) minoo 5) halil09 6) 7) 8) 9) 10) .....
Perfect! Üye kralxxx' Alıntı: Cevaplanabilecek hertürlü soru sorulabilir( örneğin Şu tarihte ayıp üyesi kimdi , en çok okunan konu hagisi, en çok cevaplanan konu tarzında olabilir) Genişletmek için tıkla ... burda ayıp üyesi yazıyo bi düzelt istersen
kralxxx' Alıntı: Cevaplanabilecek hertürlü soru sorulabilir( örneğin Şu tarihte ayıp üyesi kimdi , en çok okunan konu hagisi, en çok cevaplanan konu tarzında olabilir) Genişletmek için tıkla ... burda ayıp üyesi yazıyo bi düzelt istersen
kralxxx Üye Konu Sahibi halil09' Alıntı: burda ayıp üyesi yazıyo bi düzelt istersen Genişletmek için tıkla ... ok düzelttim
zaza Üye zaten katılmam ama istesem bile rütbem kabul etmiyo neyse biraz zaman geçsin bi dahakine katılanlara başarılar
zaten katılmam ama istesem bile rütbem kabul etmiyo neyse biraz zaman geçsin bi dahakine katılanlara başarılar