Sağol ßeßek Ali :ehe
Praetor Emekli Yönetici bözek' Alıntı: minibüs şöförü edası ve ben Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf öyle demiyor ama Yakalandın işte! Doğuştan minibüsçü seniii
bözek' Alıntı: minibüs şöförü edası ve ben Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf öyle demiyor ama Yakalandın işte! Doğuştan minibüsçü seniii
Praetor Emekli Yönetici bözek' Alıntı: yaaaa hadi ablalar abiler 1-2-1-2 çısss Genişletmek için tıkla ... Huooop kardeşiiim! Biraz yavaş sürsene ya! Ayrıca kıs şu Müslüm'ün şarkısını az!..
bözek' Alıntı: yaaaa hadi ablalar abiler 1-2-1-2 çısss Genişletmek için tıkla ... Huooop kardeşiiim! Biraz yavaş sürsene ya! Ayrıca kıs şu Müslüm'ün şarkısını az!..
Praetor Emekli Yönetici bözek' Alıntı: eywaa haha çok ii ya abii sıkış azıcık daha binenler war Genişletmek için tıkla ... Yer mi var kardeşim nereye sıkışalım?!..
bözek' Alıntı: eywaa haha çok ii ya abii sıkış azıcık daha binenler war Genişletmek için tıkla ... Yer mi var kardeşim nereye sıkışalım?!..
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Kerataaa Bii Öll Gell Yaaa Kıyamam Şakaaa Hade Atladık Otobüse Kim Götürüyo Ata ?
Praetor Emekli Yönetici Ben götürüyorum Yahu bu arada geyik bir yana, benim favorim edwird! Bir fotoğraf bu kadar uyar yahu! Muhteşem olmuş
Ben götürüyorum Yahu bu arada geyik bir yana, benim favorim edwird! Bir fotoğraf bu kadar uyar yahu! Muhteşem olmuş
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Dedeli Kötü Başka Resim Bulamadım Yaaa Nereye Gidiyoruzz Hadi Bass Gaza Ataa Basss Gazaa
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Bilmiyorum Durr Bözekimii Bekleyekk Bözekk Bözekk Ataa Götürüyoo Atlaa Hadii