MaxiCep Logosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
Aaa herkes Nazy e teşekkür ediyor ama haftalardır Nazy nin peşinden koşturan benim :nono:
Fikirlere ve emeğe saygı :deal:

:ehe:ehe:ehe
arkadaşım çok ama çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmmm. Bana bilmeden o kadar çok yardım ediyorsunki sana bu yüzden gerçekden minnetarım

dreamnurse

dreamnurse

Üye
Aaa herkes Nazy e teşekkür ediyor ama haftalardır Nazy nin peşinden koşturan benim :nono:
Fikirlere ve emeğe saygı :deal:

en büyük teşekkürler zaten sana böyle güzel bir ortamı bizlere sunan sensin :oke:

teşekkür ederiz..:)

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
teşekkürler nazy ve negative

jöly

Üye
fikir babası negative'e ve emeği için nazy'e sonsuz teşekkürler....:oke:

iremm

iremm

Üye
çok hoş olmuş gerçekten tşkürler nazy...:) ve tabiki negative...

NobLe

NobLe

Üye
Evet hoş bir logo olmuş yılbaşından sonra tema degişincede güzel logolar tasarlanır inşallah:oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Ozan.. Teşekkürler Ali.. :oke:

dogandoganay

dogandoganay

Üye
ben firefox kullanıyırum görebiliyorum çok güzel olmuş :D

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar teşekkür edesiniz diye yazmamıştım o mesajı yanlış anlamayın ufak bir espriydi

Yoksa arka planda görülmeden yapılan teşekkür edebileceğiniz o kadar çok şey var ki hiç bahsi bile edilmez :oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
ya evet bu CSSx Fontlarında Çok Fazla Kod var kendini çok belli ediyor her kod içinde ayrı ayrı teşekkürler :D

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
emeği geçen bütün herkese kucak dolu sevgiler ve teşekkürler :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Nazy google ın logosu gibi bir çalışma yaparsan çok hoş olur, bu logo da süper, her çalışmanı beğeniyorum, fikirlerimi özelden yazarım uygularsın inş :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
arka planda görülmeden yapılan teşekkür edebileceğiniz o kadar çok şey var ki hiç bahsi bile edilmez
Demek arka planda görülmeden yapılan şeyler için de teşekkür istedin :hmmm

Arka planda yaptığın her şey için de teşekkürler Negative!.. :) Emeğine sağlık!..
Var mı başka teşekkür istediğin bir konu?

jöly

Üye

Arka planda yaptığın her şey için de teşekkürler Negative!.. :) Emeğine sağlık!..

:kop::kop::kop:

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar teşekkür edesiniz diye yazmamıştım o mesajı yanlış anlamayın ufak bir espriydi

Yoksa arka planda görülmeden yapılan teşekkür edebileceğiniz o kadar çok şey var ki hiç bahsi bile edilmez :oke:
arka planda bizim için yaptığın hersey için sana minnettarız:bigstar::bigstar:
iyiki varsın

:ehe :ehe :ehe

Ozan

Ozan

Admin

ohooo birşey istediğim falan yok :megafon:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
ohooo birşey istediğim falan yok :megafon:
:kop::kop::kop:
Koptum burada ya, kovdurtacaksın beni işten!..

Neyse, konuyu daha fazla bulandırmayalım.
Çok güzel olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler...

ouSahin

ouSahin

Üye
Nazy bu sitede adını ve tasarımlarını zaten tema ve yaptıgı logoyla başarısını ve emegini göstermişti buna her özel günlerde yaptıgı tasarımlarla farkLıLık katarak sitemize renk katıyor:)

asLında yakından tanıyanlar biLir kendiside çok renkLidir..sitemiz o yüzden yeni görüntüsüyle ve özel günlerde tasarımına güzellikler katıyor

iremm

iremm

Üye

wayyy yine yaptın yapacağını :islik hadi millettt şimdide görülmeden yapılan şeyler için tşkür edelim ...:ehe:ehe:ehe

şaka bi yana... herşey için tşkürler...:)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Teşekkürler ali abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt