Maxicep Konu Guncelleme(Lutfen Bakin)

Sponsorlu Bağlantılar

???

• Olsun

Kullanılan: 3 100.0%
  • Olmasin

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Konu Guncelleme(Lutfen Bakin)
Arkadaslar mesela bir oyun veya uygulamaya guncelleme geliyor ve onu ayni konu ustunden guncellemek istiyorsunuz guncelkeseniz bile konuya konu guncelkendi yazmadiginiz surece kimsenin haberi olmuyo konuya bakmadigi surece soyle birsey olsa konu acarken surm bilgisini gosteren etiket ve konuyu guncelledinmi konu surumu ve guncellemenim getirdigi ozellikleri yazan bir bildirim gitse konuya bakanlara bunada olmaz demeyin artik...

furkankaya559758

Üye
Güzel olur ama zahmetli gibi görünüyor.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaslar mesela bir oyun veya uygulamaya guncelleme geliyor ve onu ayni konu ustunden guncellemek istiyorsunuz guncelkeseniz bile konuya konu guncelkendi yazmadiginiz surece kimsenin haberi olmuyo konuya bakmadigi surece soyle birsey olsa konu acarken surm bilgisini gosteren etiket ve konuyu guncelledinmi konu surumu ve guncellemenim getirdigi ozellikleri yazan bir bildirim gitse konuya bakanlara bunada olmaz demeyin artik...

Konular güncellendiği zaman başlıkta sürüm bilgisi yenilenir yada tarih eklenir ve konuya yorum yazılır üste çıksın diye bunların yapılmadığı konular mı var forumda?

Birde bahsettiğin bildirimlerin gitmesi saçma olur zaten konuya abone isen konuyu güncelleyen kişi konusuna yorum yaparsa sanada bildirim gelecektir.

Bunlar benim şahsi düşüncem fikirler güzel ama gereksiz buldum sadece, olacağınıda düşünmüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Nextman
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Konular güncellendiği zaman başlıkta sürüm bilgisi yenilenir yada tarih eklenir ve konuya yorum yazılır üste çıksın diye bunların yapılmadığı konular mı var forumda?

Birde bahsettiğin bildirimlerin gitmesi saçma olur zaten konuya abone isen konuyu güncelleyen kişi konusuna yorum yaparsa sanada bildirim gelecektir.

Bunlar benim şahsi düşüncem fikirler güzel ama gereksiz buldum sadece, olacağınıda düşünmüyorum :)
iste bu yuzden forum gelismiyor forum su ana kadar actigim butun toplu konularda istedigim bir ozellik forumda ne istenirse istensin gereklise olsun hic bi sekilde kabul edilmiyor

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
iste bu yuzden forum gelismiyor forum su ana kadar actigim butun toplu konularda istedigim bir ozellik forumda ne istenirse istensin gereklise olsun hic bi sekilde kabul edilmiyor

Forum gelişeceği kadar gelişmiş zaten mesela senin bu isteğin olsa rahatsız olanlarda çıkacaktır gereksiz bildirimler alıyorum diye :)
Daha öncede 50mb dosya yükleyelim demiştin ve şu anda limit 50mb ama şu ana kadar eski limit olan 25 mb aşan dosya yükleyen görmedim yani bu konudaki isteğin daha önceki gibi gereksiz bence olmasa yokluğu hissedilmez :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Daha önce de ilettim konuya kişisel bakmayınız geneli kapsayan bir isteğiniz veya önerinizin kabul görmemesi forumun gelişmemesi anlamına gelmez. Bu tür öneriler bir süzgeçten geçer üst yönetim ve kurucu kişi @Ozan Admin tarafından karara bağlanır. Düşüncelerinize katılmadığımı da şahsi olarak belirtmemde fayda var.

Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve asigsasi
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce de ilettim konuya kişisel bakmayınız geneli kapsayan bir isteğiniz veya önerinizin kabul görmemesi forumun gelişmemesi anlamına gelmez. Bu tür öneriler bir süzgeçten geçer üst yönetim ve kurucu kişi @Ozan Admin tarafından karara bağlanır. Düşüncelerinize katılmadığımı da şahsi olarak belirtmemde fayda var.

Keyifli forumlar.
abi yetki olarak verin rahatsiz olanlar icin secenek cikartin bunlarida benmi soyliyeyim
Öneri - Maxicep Detayli Aktivite - MaxiCep
su yazdigim konuda Sure icinde cevrimici sureyi koyun ama konuyla daha ilgelenen olmadi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli kardeşim :) bir şeyleri söylemek zorunda hissetmen burayı sevdiğinin göstergesi olabilir. Yanlız bunları bildiriş şeklini eleştiriye açık olduğunu belirteyim. Bizler önerileri dikkate alıyoruz lakin Forum sistemimiz sizin düşündüğünüz gibi tek bir cihaza entegre değil. Dolayısıyla bir özelliği getirirken yüzlerce kombinasyonu göz önünde tutarak değerlendirilmek zorunda. Sizden ricam bu tür konulardaki önerileriniz dikte edilir derecede olmasın.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi size bu konulari sikayet etmistim yeni sezona gectik bunlari basliktan indirin diye ama hala duruyor bunun nedenini soylermisiniz
Super toto 2012-2013

SHS

SHS

Üye
Fikri beğendim ama bunu sağlayabilecek bir altyapı olduğunu sanmıyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bende bayadır bu tür konular açmıyorum açsammı acaba :D
Neyse özelden Sait abiyi rahatsız ederim :ehe

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kalmasını uygun görmüş olabilirmiyiz kardeşim :cool forumda kategori düzenlemeleri devam ediyor kardeşim. Bu konuları dikkate almıyoruz algısı oluşmasın sizde.

• Beğen
@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Kalmasını uygun görmüş olabilirmiyiz kardeşim :cool forumda kategori düzenlemeleri devam ediyor kardeşim. Bu konuları dikkate almıyoruz algısı oluşmasın sizde.
bu konulari indirseydiniz ben acacaktim guncel bir konu ama indiren ve ilgilenen olmadigi icin futbol bolumunden elimi cektim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bu konulari indirseydiniz ben acacaktim guncel bir konu ama indiren ve ilgilenen olmadigi icin futbol bolumunden elimi cektim

Dostum konuyu açarsın sonra bildirim yaparsın üstteki konular güncelliğini yitirmiş konumu değerlendirirmisiniz diye yonetici arkadaslarda geregini yapar.
Ben bu sekilde yapiyorum yani birisi konu açıp ilgilenmiyorsa konuyla yeni konu açıp konuyu sahiplenirim bu kadar basit :)

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Konu açısından yenilik varsa açabilirsiniz buna engel bir durum söz konusu değil.
hayir abi artik ilgimi kaybetim futbol bolumune su an zaten 3 konuyu guncel tutmaya calisiyom onlarda ilerde guncellemeyi birakcam zaten bi ara ugrasmistim futbol bolumune ama İstek - Futbol Bolumu - MaxiCep ilgi olmadigini gorunce biraktim
Dostum konuyu açarsın sonra bildirim yaparsın üstteki konular güncelliğini yitirmiş konumu değerlendirirmisiniz diye yonetici arkadaslarda geregini yapar.
Ben bu sekilde yapiyorum yani birisi konu açıp ilgilenmiyorsa konuyla yeni konu açıp konuyu sahiplenirim bu kadar basit :)
ben zaten hazirdim konu acmak icin ama hic ilgi yok hatta futbol bolumu icin emektar iki uc uye icin Futbol Bolumu - MaxiCep konu bile actim

Benden bu kadar gerekli cevabi verdigimi dusunuyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
hayir abi artik ilgimi kaybetim futbol bolumune su an zaten 3 konuyu guncel tutmaya calisiyom onlarda ilerde guncellemeyi birakcam zaten bi ara ugrasmistim futbol bolumune ama İstek - Futbol Bolumu - MaxiCep ilgi olmadigini gorunce biraktim

ben zaten hazirdim konu acmak icin ama hic ilgi yok hatta futbol bolumu icin emektar iki uc uye icin Futbol Bolumu - MaxiCep konu bile actim

Keyfine baksana maxicep bize kalmıyacak vakit öldürmek için girmiyormusun foruma sen bildir onlar yapmasın yani bu onların sorunu :)
Ne kadar kasarsan o kadar keyfin kaçar ve foruma girme amacından sapmış olursun ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Sonuçta mobil ve teknoloji ağırlıklı bir siteyiz Bu durum gayet normal olabilir ilgi düzeyini yadırgamanın yanlış olacağı kanısındayım.

@Safak

@Safak

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta mobil ve teknoloji ağırlıklı bir siteyiz Bu durum gayet normal olabilir ilgi düzeyini yadırgamanın yanlış olacağı kanısındayım.
abi dedigine lafim yok ama artik maxicep buyume zamani geliyor diger yondende kendini gelistirmeye baslasa daha iyi olur adam girince ilgi cekici birsey ariyor bak gereksizlere forumun en cok bakilan aktif yeri yani teknoloji forumu olmaktan cikmaya basliyor genele hitap eden bir yer oluyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ilgine teşekkür ederiz sizlerle birlikte gelişmeye devam ediyor ve daha da gelişeceğinden şüpheniz olmasın.

Hayırlı geceler :cool

• Beğen
Tepkiler: @Safak ve Bahadir_fb

Üst Alt