Uruloki Üye valla norton 360 siteye girince saldırıyı blokladım diyor yeni sayfa açınca tekrar veriyor uyarıyı
_ardaa Üye Konu Sahibi ben bilgisayarı dr spyware ile(google tarafından sağlaan) komple tarattım herhangi birşey çıkmadı, ama sabah avira uyarıp duruyordu şuan uyarı falan vermiyor ama site halen kayık bazı yerleri.
ben bilgisayarı dr spyware ile(google tarafından sağlaan) komple tarattım herhangi birşey çıkmadı, ama sabah avira uyarıp duruyordu şuan uyarı falan vermiyor ama site halen kayık bazı yerleri.
_ardaa Üye Konu Sahibi evet düzeldi teşekkür ederiz, girişte java sormuyor artık kayık olan yerler de düzelmiş.
Amaru Shady Üye Uruloki' Alıntı: yalnız ozanın mesajları silme sebebi çok garip "panik" ?? Genişletmek için tıkla ...
Uruloki' Alıntı: yalnız ozanın mesajları silme sebebi çok garip "panik" ?? Genişletmek için tıkla ...
ChavRash Emekli Yönetici Virüs olduğu şüphesiyle yazmıştım, virüsten değil de başka bir şeyden kaynaklandığı ortaya çıkınca panik olmasın diye silindi arkadaşlar.
Virüs olduğu şüphesiyle yazmıştım, virüsten değil de başka bir şeyden kaynaklandığı ortaya çıkınca panik olmasın diye silindi arkadaşlar.
Amaru Shady Üye ChavRash' Alıntı: Virüs olduğu şüphesiyle yazmıştım, virüsten değil de başka bir şeyden kaynaklandığı ortaya çıkınca panik olmasın diye silindi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... iyiymiş
ChavRash' Alıntı: Virüs olduğu şüphesiyle yazmıştım, virüsten değil de başka bir şeyden kaynaklandığı ortaya çıkınca panik olmasın diye silindi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... iyiymiş
azizi1 Üye sorun devam ediyor bande ----------Eklendi @ 21:27:12 ---------- Yazıldı @ 21:22:54 ---------- düzeldi sagulun
sorun devam ediyor bande ----------Eklendi @ 21:27:12 ---------- Yazıldı @ 21:22:54 ---------- düzeldi sagulun
EroL Emekli Yönetici An itibariyle 2 bilgisayardan mozilla, chrome, opera tarayıcılarını kullanarak test ettim sorun yok.
sado826 Üye symbian S^3 oyunları bölümüne girerken gene aynı hatayı veriyor bir bakın bence tekrardan