Maxicep İtiraf Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Mezarında rahat uyu derken... şiirlerini yazdığın kişi hayatta değil mi şu an :(
aslında hayatta ama sonra aklıma başka birşey daha gelince yazayım dedim hayatta ve ona şiir yazdığımı dahi bilmiyorum ..

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

Taha Berkay

Taha Berkay

Üye
Atatürk demeye çalışıyor abi.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
itiraf ediyorum sanırım itiraf edecek birşey kalmadı..

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve Taha Berkay
Taha Berkay

Taha Berkay

Üye
itiraf ediyorum aslında sevgilim yok sadece seviyorum açılamadım...

fuko08

fuko08

Üye
Itiraf ediyorum, 2008 yılında Metin2 de, Geniş Kılıç +9 u 1m diye 1 yanga satmıştım. 12 yaşındaydım lo :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Beni 3gyle goruntulu gorusmesini,sevgilisiyle yaparken arada bir benide goruntuye katan bayan,hic mi gormedim sanmistin? Şanslısın ki o anda isim cikti,yoksa gözümü karartıp sevgilinle konusurken,erkek arkadasina degilde bana opucuk attigini soylerdim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
İtiraf ediyorum
İtiraf edecek hiçbir şeyim yok ot gibi yaşıyorum :(

• Beğen
Tepkiler: alisait07
alisait07

alisait07

Üye
Itiraf ediyorum hayati sevmiyorum.

maxirabit

maxirabit

Üye
26 yaşına geldim traş olma derdi kadar başka birşeyden çekmedim,2 hafta kesmesem kaşınıyor. Köse olmak varmış yada 23'e kadar iyiydi o aralar daha seyrekti,şimdide halen boşluklar var ama olmasaydi daha iyiydi diyorum:DNeslihan dül. yarın bir gün bu yazıyı okursun tıpkı önce okuduğun gibi. Bir kızla konuşuyorum senden bahsettiğim dediğim zaman güvenimi sarstın dedin ama biliyorum ki sen zaten maksatın öncesi gibi bana cektirmek. Yani bunu herkez bilir ki sevmiyorum diyen kişi sonradan öyle birsey söyleyince güvenini sarsma olayina deginmez deginmisse zaten bu demek oluyor ki amacın sadece olayı yokuş'a sürmek. Ne kavgalar etsekte insan dönüp dolaşıp aynı yere geliyor,bu gün ne giysem'e çıktığın gün her hareketini ne yapmaya calistigini cok iyi anlamistim ama şunu da çok iyi biliyorum ki sen bunu okuyacaksin zaten bundan büyükte itiraf olmaz:)

somurtukk

somurtukk

Üye
itiraf ediyorum insanlara hep haddinden fazla değer vedim.somuru:

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA ve Emrgncy
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İtiraf ediyorum hic midye yemedim. Yemem de zaten pis bir sey... :dry:

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Itiraf edyorum her tur icki ictim hic ananas yemedim

maxirabit

maxirabit

Üye
Bu aralar hic birseyi takmaz umursamaz oldum

tempdroid

tempdroid

Üye
Itiraf ediyom 24 saat tablet basinda olmaktan gebrcem

Ccihat67

Ccihat67

Üye
okuldaki hoca akraba diye hiç onun dersine çalışmadım :blink: hep zayıf aldım ama geçtim

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Olmaz olsun dershane yetar ya bıktım bune hergüm hergüm annne beni dershaneden allll :( :D

=>@King@<=

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Geçenlerde kız istemeye gittim kızı gördüm dilim tutuldu. Ve olmadı
hayırlısı neyse o olsun .