FatoŞ
Üye
aslında hayatta ama sonra aklıma başka birşey daha gelince yazayım dedim hayatta ve ona şiir yazdığımı dahi bilmiyorum ..Mezarında rahat uyu derken... şiirlerini yazdığın kişi hayatta değil mi şu an![]()
aslında hayatta ama sonra aklıma başka birşey daha gelince yazayım dedim hayatta ve ona şiir yazdığımı dahi bilmiyorum ..Mezarında rahat uyu derken... şiirlerini yazdığın kişi hayatta değil mi şu an![]()
Itiraf ediyorum, 2008 yılında Metin2 de, Geniş Kılıç +9 u 1m diye 1 yanga satmıştım. 12 yaşındaydım lo![]()
itiraf ediyorum sanırım itiraf edecek birşey kalmadı..

Neslihan dül. yarın bir gün bu yazıyı okursun tıpkı önce okuduğun gibi. Bir kızla konuşuyorum senden bahsettiğim dediğim zaman güvenimi sarstın dedin ama biliyorum ki sen zaten maksatın öncesi gibi bana cektirmek. Yani bunu herkez bilir ki sevmiyorum diyen kişi sonradan öyle birsey söyleyince güvenini sarsma olayina deginmez deginmisse zaten bu demek oluyor ki amacın sadece olayı yokuş'a sürmek. Ne kavgalar etsekte insan dönüp dolaşıp aynı yere geliyor,bu gün ne giysem'e çıktığın gün her hareketini ne yapmaya calistigini cok iyi anlamistim ama şunu da çok iyi biliyorum ki sen bunu okuyacaksin zaten bundan büyükte itiraf olmaz
Itiraf edyorum her tur icki ictim hic ananas yemedim