Maxicep İtiraf Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
İtiraf edilecek o kadar çok şey var ki ama şu anda birikmesi daha doğru:utan

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve pelın_

pelın_

albm indircem ama nasıl olcak blmiyorum ne becerıksız bırıyım ya

maxirabit

maxirabit

Üye
Artık içimde saklıyorum orda durması daha doğru olacak,bir şarkı bile bu kadar derinden etkileyebiliyorsa:blush:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
icinizde birikmesin disa vurun birikir birikir sonra booooooooooom :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
maxirabit

maxirabit

Üye
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bir ara süprüz yumurtaya tutulmuştum çikoltası agızda eriyordu içinden çıkan oyuncakları
koleksiyon yapmaya başlamıştım. koleksiyon da olan oyuncagın aynısı çıktı mı kahrolurdum
marketten önce 7 8 tane yumurtayı alıp önce şöyle bir sallayıp içinden çıkan farklı sesleri
dinlerden üç yada dört farklı ses çıkorsa arabadır sonra et reyonu yumurtaları tartıp
agırlıklarına bakardım 9 10 en fazla 15 g gelir agır gelenler çok parçalıdır :D
hafif gelenler genelde içi 3 yada 4 parçalı oyuncaktır. süprüz yumurtanın için de
ne olğudunu tahmin edecek kadar uzmanlaşmıya başlamıştım

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___, -Börteçine-, kedi006 ve 1 kişi daha
tempestshine

tempestshine

Üye

Bende öyle olmak istedim , vede başardım sanırım. Şuana kadar kaçtane arkadaşım varsa benim farklı birisi olduğumu söylediler. :)

ama şu en önemlisi. Sen sen ol. Başkasına benzeme . Ben ben olduğum için farklıyım , farklı olmak istediğim için değil :)

Ben de farklıyım.Gerçekten fazlasıyla asosyalim.Dışarıya gezmeye çıkmam,teknolojiye meraklıyım.Lunaparka gitmek yerine evde oturup çay içmeyi tercih ederim :D bu yüzden biraz da arkadaş kaybediyorum.Artık kendim gibiyim.:oke:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye

Ben de farklıyım.Gerçekten fazlasıyla asosyalim.Dışarıya gezmeye çıkmam,teknolojiye meraklıyım.Lunaparka gitmek yerine evde oturup çay içmeyi tercih ederim :D bu yüzden biraz da arkadaş kaybediyorum.Artık kendim gibiyim.:oke:
yok farklı derken eve kapan vs vs den bahsetmiyorum :) ben mesela. Çok normal davranmaktan sıkılan bir insanım. Arkadaşlarım sohbet ederken birden bire hiç beklenmedik bi anda "YETEEEER ULAAAAN" diye bağırırım mesela :D yada saçma sapan spastik hareketlerde yaparım arada. Derste uyurken titreyerek uyanan birisiyim. Konuşmalarım bazen çok felsefeye kaçıyor. Filozof gibi yani. Benim kadar teknolojiden anlayan yok. Yada şöyle diyeyim "androidin romunu symbianın hackini anlatıyorum, bana uzaylı gözüyle bakıyolar :D Neyse ya yola devam iyice uykum geldi bak pc üstüne düştüm düşecem hadi şimdilik iyi akşamlar.

Kendin ol.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
yazın su çok içiler artık suya karşı hasseyetimiz var.
bu yüzden yarım litrelik küçük su şilerin su doldurup buz dolabına yerleşitiriz
bir düzine kadar dolabta böyle şişelr var. Su isteyene çekinmeden dolabtan bir şişer veririm
çok suguk derse birazını döker üstne su çekerim şişedeki su yarım kalırsa boşaltılıp
çalkalandıktan sonra tekrar doldurup buzdolabına yerleşitirim sürahi sadece ayran yapmak ta kullanılıyor
su bardaklarıda ayran içmek için şişelerin bazılarının kapagı kaybolmuş geçenlerde çarşıda birisi yerdeki su şişlerin mavi
kapagını söküp söküp alıyordu aklıma bizim kapaksız şişeler geldi, aramazdı bitane şişe gördüm kapagın temeiz olmayacagını
düşünmeden kapagını sökeyim dedim benden önce davrandı

PixelWolf

Üye
bugün ilk defa müzik ödevimi yapmadım okula gittim öğretmen herkese bakıyordu arkadaştan bana resim vermesini istedim verdi ben de hocaya onu gösterdim pişmanım hocam haftaya ödevimi getiriyorum özür dilerim :good:

• Beğen
somurtukk

somurtukk

Üye
tmm farketmez burda da itiraf edebilirim. evet duyuuuunnn itiraf ediyorum ben bir aptalımm haketmeyen birini çok sevdimm. .

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve -Börteçine-
saranghaee

saranghaee

Üye
bu da gelir bu da geçer meyveyi çok verirsen taşlanırsın ama bence sen sevmekle olmazsın sevdikçe yükselirsin ablacım

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Sevdaya aşığım :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
itiraf ediyorum küçükken misafir odasında bulunan vitrinin içindeki kül tabağında uğur böceği besliyordum sanırım ikiside erkek ya da dişiydi çocukları olmadı :d:

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___, -Börteçine- ve kedi006
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
pek nadir sabahları ağlayarak uyanarım

Bahaxi

Bahaxi

Üye
daha hiçbir kızla çıkmadım:(

- - - Eklendi - - -

daha hiçbir kızla çıkmadım:(

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bende daha hiçbir kızla çıkmadım 4yıldır evde annem babam ve benim yani sevgilim olsun istiyorum her sabah günaydın diyebilecegım o bana mesaj attığında mutlu olacağım ama yok iste yok. Kanka varda o mesaj attığında mutlu olamiyorsun of of
bu arada ziyaretçinin mesajarimı görmesini istemiyorum bir çözümü varmı
simdi şans eseri abim bişey ararken bu site falan açılır

• Beğen
Bahaxi

Bahaxi

Üye
gerçekte çok utangaç ve yakışıklı biriyim:)

umitgul18

umitgul18

Üye
itiraf ediyorum maxicepi sevmiyorum dermişim :D