Herşeyin yeri ve zamanı vardır,bazı sözler ve düşünceler bazen beklemesi lazımdır,bazı sebeplerden dolayıicinizde birikmesin disa vurun birikir birikir sonra booooooooooom![]()

Bende öyle olmak istedim , vede başardım sanırım. Şuana kadar kaçtane arkadaşım varsa benim farklı birisi olduğumu söylediler.
ama şu en önemlisi. Sen sen ol. Başkasına benzeme . Ben ben olduğum için farklıyım , farklı olmak istediğim için değil![]()
bu yüzden biraz da arkadaş kaybediyorum.Artık kendim gibiyim.
yok farklı derken eve kapan vs vs den bahsetmiyorum
Ben de farklıyım.Gerçekten fazlasıyla asosyalim.Dışarıya gezmeye çıkmam,teknolojiye meraklıyım.Lunaparka gitmek yerine evde oturup çay içmeyi tercih ederimbu yüzden biraz da arkadaş kaybediyorum.Artık kendim gibiyim.
![]()
ben mesela. Çok normal davranmaktan sıkılan bir insanım. Arkadaşlarım sohbet ederken birden bire hiç beklenmedik bi anda "YETEEEER ULAAAAN" diye bağırırım mesela
yada saçma sapan spastik hareketlerde yaparım arada. Derste uyurken titreyerek uyanan birisiyim. Konuşmalarım bazen çok felsefeye kaçıyor. Filozof gibi yani. Benim kadar teknolojiden anlayan yok. Yada şöyle diyeyim "androidin romunu symbianın hackini anlatıyorum, bana uzaylı gözüyle bakıyolar
Neyse ya yola devam iyice uykum geldi bak pc üstüne düştüm düşecem hadi şimdilik iyi akşamlar.bu da gelir bu da geçer meyveyi çok verirsen taşlanırsın ama bence sen sevmekle olmazsın sevdikçe yükselirsin ablacım