Maxicep İtiraf Bölümü

Çikolataları aşıran bendim [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tepkiler: Baydırman
Uzuunn bi zaman sonra geri geldim

Tepkiler: ___kaptan___

Baydırman

Moderator
Kısa bir zaman sonra ileri gittim

Gıcık olduğum komșunumun damdaki uydu antenini çevirip televizyonunu bozdum bir hafta televizyon izleyemediler ve 50 lira servis masrafı ödediler

Tepkiler: Baydırman
Genç bir çocuklu dul bayana ilgi duydum

Tüpcüye uyuz oldum borca aldığım tüpü yeni fiyata göre hesapladı boş tüpün altına matkapla bir kaç küçük delik açıp iyade ettim

Hurdacı da hurda karıştırmaya bayılıyorum. Geçenlerde fotokopi makinası atmışlar tam bir hazineydi içindeki işime yararyan parçaların kilosunu 35 krş aldım.

Baydırman

Moderator
Kaptan olmak bunu gerektirir çapkınlık olacak, hiç unutmam Hollanda limanın da bir hatun ile hüzünlü bir ayrılık yaşadığımı diyormuşum

Bizi yakan da hep o yanlış zaman değil mi?
Her limanda bir sevgili

Kaptan olmak bunu gerektirir çapkınlık olacak, hiç unutmam Hollanda limanın da bir hatun ile hüzünlü bir ayrılık yaşadığımı diyormuşum

Bizi yakan da hep o yanlış zaman değil mi?
bir itirafta daha bulunayım , onun bize geleceği gün kesinleştiginde ablama kısır yaptırdım yanın da salata turşu ayran çayı demleyip altını kısıp bekledik . O gelince biz tam o sırada yemeğe başlıyor gibi organizasyon düzenledik ablamda olunca ortam biraz daha rahat olmuştu
Her limanda bir sevgili
kaptan olarak çok yoruldum , bir limana çekilip gemileri yakmak istiyorum

Tepkiler: ___kaptan___ ve Baydırman

Baydırman

Moderator

öyle olur da işte onun durumu ile senin durumun bir olmayınca sıkıntı işte bende de öyleydi baktım bu işin ucu bucağı yok ve anlamsız birşey çekildim köşeme dünyanın dönüşünün şerefine bir sigara daha yaktım şimdi mi kendi gemimde yapayalnızım

Tepkiler: haydaravısyon