kurt bey Üye mskmurat' Alıntı: sanırım sen olursun kurtoğlu merak etme Genişletmek için tıkla ... niden böyle didin anlamadım
mskmurat' Alıntı: sanırım sen olursun kurtoğlu merak etme Genişletmek için tıkla ... niden böyle didin anlamadım
mservank Üye yok yani ben senin olmanı isterim şahsen büyük ihtimal de sen ourusn sanırım içimden öyle gçmişti
keremerson Üye Konu Sahibi en güzel senin imzanı güzel bulmuş ve senin kazanacağını düşünüyo demekki kurtoğlu --------------- Ekleme --------------- pek ilgi görmedi sanırım oy verenler çok az ya
en güzel senin imzanı güzel bulmuş ve senin kazanacağını düşünüyo demekki kurtoğlu --------------- Ekleme --------------- pek ilgi görmedi sanırım oy verenler çok az ya
Ozan Admin Her imza birbirinden güzel, ama özellile chona ile p_o_w_e_r ' in imzası hosuma gitti ama ikisine oy atamayacagim için birine atmak istedim, herkese basarılar
Her imza birbirinden güzel, ama özellile chona ile p_o_w_e_r ' in imzası hosuma gitti ama ikisine oy atamayacagim için birine atmak istedim, herkese basarılar
keremerson Üye Konu Sahibi şuanda p_o_w_e_r önde götürüyo ayrıca ouSahin' Alıntı: başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... saolasın kardeşim
şuanda p_o_w_e_r önde götürüyo ayrıca ouSahin' Alıntı: başarılar dilerim Genişletmek için tıkla ... saolasın kardeşim
kurt bey Üye mskmurat' Alıntı: oylamayı ne zaman bitirecen kanka Genişletmek için tıkla ... 22 aralıkda sanırım.
keremerson Üye Konu Sahibi mskmurat' Alıntı: oylamayı ne zaman bitirecen kanka Genişletmek için tıkla ... kanka anketin üstünde Anket 22.12.2007 tarihinde ve Saat 19:54 kapanaçaktır Genişletmek için tıkla ... yazıyo ayrıca konunun başındada OYLAMA BİTİŞ TARİHİ: 22.12.2007 - Cumartesi 19:54 Genişletmek için tıkla ... yazıyo görmüonnmuuuuu
mskmurat' Alıntı: oylamayı ne zaman bitirecen kanka Genişletmek için tıkla ... kanka anketin üstünde Anket 22.12.2007 tarihinde ve Saat 19:54 kapanaçaktır Genişletmek için tıkla ... yazıyo ayrıca konunun başındada OYLAMA BİTİŞ TARİHİ: 22.12.2007 - Cumartesi 19:54 Genişletmek için tıkla ... yazıyo görmüonnmuuuuu
manyak! Üye ya ben yarışmayı unutup imzamı değiştirdim çook pardon yaaaa Neyse yarışmanın birincisi belli saten
keremerson Üye Konu Sahibi mskmurat' Alıntı: şimdiden hayırlı olsun power Genişletmek için tıkla ... yinede belli olmaz bence --------------- Ekleme --------------- manyak! ; 6) Katılımcıların yarışmaya "katılmak istiyorum" deyip katılıp, yarışmanın sonlanmasına kadar olan süreç içerisinde imzalarını değiştirmesi yasaktır, aksi halde yarışmadan DİSKALİFİYE EDİLİR. Genişletmek için tıkla ... üzgünüm diskalifiye edildin.
mskmurat' Alıntı: şimdiden hayırlı olsun power Genişletmek için tıkla ... yinede belli olmaz bence --------------- Ekleme --------------- manyak! ; 6) Katılımcıların yarışmaya "katılmak istiyorum" deyip katılıp, yarışmanın sonlanmasına kadar olan süreç içerisinde imzalarını değiştirmesi yasaktır, aksi halde yarışmadan DİSKALİFİYE EDİLİR. Genişletmek için tıkla ... üzgünüm diskalifiye edildin.