TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
MaxiCep ile 1 yıl ...
Yarın konu açmaya vakit bulamayacağımi düşündüğüm için konuyu 1 gün önceden açmak istedim 
Kimseye açık olarak anlatmadıgim foruma geliş hikayemi sizlerle paylaşacağım
Geçen sene aylardan Şubat idi , cep telefonum için makinistlik oyunu arıyordum ama bulamıyordum ve vazgeçtim ...
Birkaç ay geçti ve sınıf arkadaşım aynı oyunu bulup telefonuna yüklemişti ...
Hemen sordum nerden buldun diye hemen Maxicep dedi, olum oraya gir ne ararsan var dedi
O sıralar online oyunlarda takıldığım için açıkçası üseniyordum girip oyunu indirmeye ...
Neyse, günlerden 23 Nisan dı
Okul tatil olduğu için bomboş bir günüm vardı ve bugün indirecektim ...
Sağolsun arkadaş kullanıcı adını ve şifresini bana verdi ve girip o oyunu indirdim ...
Sonra canım biraz gezmek istedi ve aklıma neden ben de üye olmuyorum sorusu takıldı
Saçma bir üyelik adı olan 'yalnızkoyboy' adlı nick ile üye oldum ve elimde olan güzel cd programlarını ve sony ericsson programlarını paylaşmaya başladım
Sonra pc bölümüne geceyim dedim ama açtığım konular sürekli siliniyordu meğerse sürekli tam sürüm korsan paylaşım yapıyormuşum
O sıralar da acayip uyuz okuyordum Ulaş Abiye konularımı siliyor diye
Sıkılmaya başlamıştım program ve oyun paylaşmaktan, konu dışı genel bölümüne sıçradım ve o sıcak ortamı fark ettim
Bu bölümlerde paylaşımlar yapmaya başladım ama hiç durmadan günde 50 den fazla konu, 150 den fazla mesaj, deli gibi bir üye olmuştum ve fark edildim haliyle ...
O zamanlardan bu zamanlara kadar geldim, azimle paylaşan serverı delermis
Bu süre içinde kavgalarım oldu, tartismalarim oldu, birçok kişinin kalbini kırdım vs vs hatta ban eşiğinden döndüğüm de oldu...
Açıkçası pişman değilim, pişman olacağım şeyi yapmam
Neyse, sizlerle de paylaşmak istedim
Sizleri seviyorum, iyiki varsınız, hayatıma renk kattıniz
Teşekkür ederim hepinize

Kimseye açık olarak anlatmadıgim foruma geliş hikayemi sizlerle paylaşacağım

Geçen sene aylardan Şubat idi , cep telefonum için makinistlik oyunu arıyordum ama bulamıyordum ve vazgeçtim ...
Birkaç ay geçti ve sınıf arkadaşım aynı oyunu bulup telefonuna yüklemişti ...
Hemen sordum nerden buldun diye hemen Maxicep dedi, olum oraya gir ne ararsan var dedi

O sıralar online oyunlarda takıldığım için açıkçası üseniyordum girip oyunu indirmeye ...
Neyse, günlerden 23 Nisan dı

Okul tatil olduğu için bomboş bir günüm vardı ve bugün indirecektim ...
Sağolsun arkadaş kullanıcı adını ve şifresini bana verdi ve girip o oyunu indirdim ...
Sonra canım biraz gezmek istedi ve aklıma neden ben de üye olmuyorum sorusu takıldı

Saçma bir üyelik adı olan 'yalnızkoyboy' adlı nick ile üye oldum ve elimde olan güzel cd programlarını ve sony ericsson programlarını paylaşmaya başladım

Sonra pc bölümüne geceyim dedim ama açtığım konular sürekli siliniyordu meğerse sürekli tam sürüm korsan paylaşım yapıyormuşum
O sıralar da acayip uyuz okuyordum Ulaş Abiye konularımı siliyor diye
Sıkılmaya başlamıştım program ve oyun paylaşmaktan, konu dışı genel bölümüne sıçradım ve o sıcak ortamı fark ettim

Bu bölümlerde paylaşımlar yapmaya başladım ama hiç durmadan günde 50 den fazla konu, 150 den fazla mesaj, deli gibi bir üye olmuştum ve fark edildim haliyle ...
O zamanlardan bu zamanlara kadar geldim, azimle paylaşan serverı delermis
Bu süre içinde kavgalarım oldu, tartismalarim oldu, birçok kişinin kalbini kırdım vs vs hatta ban eşiğinden döndüğüm de oldu...
Açıkçası pişman değilim, pişman olacağım şeyi yapmam

Neyse, sizlerle de paylaşmak istedim

Sizleri seviyorum, iyiki varsınız, hayatıma renk kattıniz

Teşekkür ederim hepinize