irun Üye Kendine sor biraz, sormassan olmaz.. Anlasana olmazsaM olmaz, olmaaaz! yoktum, anca yetişdim..
ChavRash Emekli Yönetici Konu Sahibi Hoş geldin, geleceğini bilseydik bir buçuk döner sana da söylerdik.
D3N1Z Üye zuahahha =) super olmus irun eline saglik =) bu arada arkds cü d ebende çü deyim f.cakmak yurdundayim pm attim cevp atarsa sevinirim bulusurduk...
zuahahha =) super olmus irun eline saglik =) bu arada arkds cü d ebende çü deyim f.cakmak yurdundayim pm attim cevp atarsa sevinirim bulusurduk...
ChavRash Emekli Yönetici Konu Sahibi Master_Evil' Alıntı: adanalıyık Allah'ın adamıyık reis bu memleket bi deişik ya Genişletmek için tıkla ... Belli oluyor zaten, seni de etkilemiş. Yakında kabuklu karpuz da yersin sen. Ama dikkatli ol.
Master_Evil' Alıntı: adanalıyık Allah'ın adamıyık reis bu memleket bi deişik ya Genişletmek için tıkla ... Belli oluyor zaten, seni de etkilemiş. Yakında kabuklu karpuz da yersin sen. Ama dikkatli ol.
yaka_moz1122 Üye arkadaşlar bu buluşma nasıl oluyor gelmek isterim kaç kişi oluyorsunuz nerde buluşuyoırsunuz nasıl haberleşiyorsunuz bir anlatın bende gelirim neden olmasın.....
arkadaşlar bu buluşma nasıl oluyor gelmek isterim kaç kişi oluyorsunuz nerde buluşuyoırsunuz nasıl haberleşiyorsunuz bir anlatın bende gelirim neden olmasın.....
D3N1Z Üye gayte hareketlı oluyor bulusuyoruz dıgerlerını bılmıyorum ama bız adanda bulusanlar eranhasan kaan ben cok ıyı anlasıyoru daha 4u gecmdı bulusmalarda ama 4muzde baya bır uyumluyuz =)
gayte hareketlı oluyor bulusuyoruz dıgerlerını bılmıyorum ama bız adanda bulusanlar eranhasan kaan ben cok ıyı anlasıyoru daha 4u gecmdı bulusmalarda ama 4muzde baya bır uyumluyuz =)