Maxicep için önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
yönetimden ses yok

Sen zengin adamsın Semih şöyle 50 kontor ödül koy bak site nasıl canlanır.....

Konu Sahibi
Salih Baba™;1805830' Alıntı:
Sen zengin adamsın Semih şöyle 50 kontor ödül koy bak site nasıl canlanır.....
bi tuvalete gidip geliyim koyarım ödülü

Konu Sahibi
arkadaşlar çok toksunuz hiç açgözlülük yok başka talepleriniz yok mu şöyle yönetimi sıkaca

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gizli adminler görünür olsun Admin gizli mi olurmuş değil mi Ata abi

Konu Sahibi
oldu 10000 kontörde her yöne olsun mu

aryscat

Üye
Sitede +18 içerikli haber ,oyun v.s. paylaşımlar görmeye başladım. Maxicepte butip şeyler olmaz zannediyordum. Bence maxicep in bu tip paylaşımlara ihtiyacı yok. +18 isteyen gitsin başka yerden indirsin. Internet vıcık vıcık kaynıyo onlarla. Maxicep seviyesini korusun. Sitede 18 yaş altında yönetici bile var. Dikkat etmenizi tavsiye ederim.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
+18 Haberi nerde gördünüz merak ediyorum link atarsanız sevinirim ... Ayrıca yöneticilikte yasin önemi yoktur ... 14 yaşındadır ama forumdaki birçok kişiden kat kat daha emek harcamış ve aktif olduğu bölüm hakkında bilgi sahibi olmuştur ve yükselmiştir olamaz mi ? +18 oyunlara gelelim çoğunu kontrol ettim en fazla bikinili kızlar vardı daha ötesini görmedim resimlere aldanmayın ...

Sehzade

Üye
enese katılıyorum +18 cinsellik demek ama biz buna +16 diye biliriz siddet ve korku vb konuları işleyen haberler var..

aryscat

Üye
Linke gerek yok da. Örneğin birkaç gün önce sex robotu haberi. Yaş konusunu belirtmemin sebebi 18 yaşından küçük gençler yöneticilik yapacak kadar siteye ilgili iken maxicep gibi konusunda türkiyede lider bir sitenin bu tip konularda daha dikkatli davranması gerektiğini belirtmem. Yoksa o gençler elbetteki hak ettikleri yerdeler ve buna kimsenin itirazı veya onların yöneticiliğine herhangibi eleştirisi olamaz.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Işte sorun burda ... Sex robotu bir icat , bilimde ilerleme olarak görülmeli +18 diye bakarsak işimiz zor ...

aryscat

Üye
Demekki ben biraz eski kafaliyı kaldım sizin yanınızda. Ama siz yinede benim sözümü göz ardı etmeyin. Eleştirime muhattap 5_10 konu vardır sitede. Zaten 50-100 tane olsa eleştirmeye gerek olmazdı. Çizgiyi koruyalım yeter. Size kolay gelsin.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Estağfurullah geri kafalı demedim bunlar ufak meseleler o robot çıplak veya bir erkekle beraber olsaydı tamam ama sadece bi robot Ama gelip de kimse ***** atamaz foruma ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...