CryDaqqeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben de bir konuda öneride bulunmak istiyorum ...
Konu dışı bölümü kan ağlıyor ...
İpini koparan gelip oraya konu açıyor
Bir çözüm bulunmalı
Bir çözüm bulunmalı
O zaman ödül büyük olacaksa yarışma 2 aşamalı olabilir mesela önce imza yarışmasında ilk 10'a girenler alınır ardından bir avatar yarışması yapılır onda birinci olana hediyesi verilir yarışmanın ismide Profilim Yarışması olur.....avatar değilde imza yarışması olsa, ve ödülde 250 kontür olsasüper olur
Herkes istediği yere konu açabilir, ayrıca Adı üstünde " Konu dışı " ben bir dağınıklık göremedim , bence istenilen konu dışı konuları belli kurallar çerçevesinde acilabilir buna kimse karışamaz..
CryDaqqeR bence sen bir avatar yarışması konusu açabilirsin ve Negative'den belli bir ödül talep edebilirsin
Adı üstünde diye istediğimiz her konuyu açamıyoruz ... Ayrıca kurallar dahilinde açılabilir bunu eleştirmedim ... Cep telefonu ile ilgili konuların bu bölümde işi yok ... Anlatmak istediğim buydu ... Konu dışı konuları tabiki açılabilir bunu neden eleştireyim ...? Biraz gezin bu bölümde ne demek istediğimi anlayacaksınız ...
Bence acilen açılan bazı konualara özellikle sırf bir fotograf eklenerek açılan konulara el atılmalı...
Şöle anlatıyım hasan ; Örnegin çok önceden toplu bir resim paylaşımı yapılıyor, daha sonra mesela geçen günlerde eskiden yapılan paylaşım başka bir isimle tekrar paylaşılıyor...Haber bölümüne tek bir fotoğraf eklenerek konu açılırsa, haberin mantığı anlaşılmazsa müdahale edilir tabii ki de, konu gereksiz mesajlardaysa, konu dışındaysa müdahale pek olmaz gibi.. Fotoğraflı konularla ilgili ne tür sıkıntı olabilirki?
Şöle anlatıyım hasan ; Örnegin çok önceden toplu bir resim paylaşımı yapılıyor, daha sonra mesela geçen günlerde eskiden yapılan paylaşım başka bir isimle tekrar paylaşılıyor...
Bunun gibi sorun olmayacaksa no problem , ama bence konu kirliliği yaratıyor.
Bir çözüm bulunmalı
aynenSalih Baba™;1802697' Alıntı:Organize bir avatar yarışması aktif üyelerin kaynaşması ve üstümüzdeki ölü toprağını atmamız için güzel olur...Bide şöyle afilli ödül konursa tam süper olur...
ben miHerkes istediği yere konu açabilir, ayrıca Adı üstünde " Konu dışı " ben bir dağınıklık göremedim , bence istenilen konu dışı konuları belli kurallar çerçevesinde acilabilir buna kimse karışamaz..
CryDaqqeR bence sen bir avatar yarışması konusu açabilirsin ve Negative'den belli bir ödül talep edebilirsin
kontörü sen ver hemen açalım yarışmayıavatar değilde imza yarışması olsa, ve ödülde 250 kontür olsa :P süper olur
çoşma hemen arkadaşımSalih Baba™;1802734' Alıntı:O zaman ödül büyük olacaksa yarışma 2 aşamalı olabilir mesela önce imza yarışmasında ilk 10'a girenler alınır ardından bir avatar yarışması yapılır onda birinci olana hediyesi verilir yarışmanın ismide Profilim Yarışması olur.....
hediyeyi yönetimle bi görüşmek lazım ben öğrenciyim sonuç olarakyarışmanın neolcanı bilmem ama hediyesi çok olunca katılımcı çok oluyor
birisi açsın ama kim ???o zaman bayrama kadar yapalım bu yarışmayı. yetişirmi ki
ver gazıııSalih Baba™;1802746' Alıntı:Yok mu bir babayiğit şu yarışmayı üstlensin Bayrama kadar ilk etabını tamamlayalım....Ben açardımda şu sıralar okulda çok yoğunum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?