Tuba.Erva
Üye
Çoğu kişiye klişe bir düşünce gibi gelebilir aslında bu ama günümüz imkanlarında gerçekleştirilebilinicek en üst seviye hayal yada amaç bubaşarılar herkese
En büyük hayalim bir gün bu bilgisayarı satın almak fakat hep sadece bir "hayal" olarak kalacakkatılmak istiyorum!
hayalimi degiştirsem mi acabakatılmak istiyorum!
----------Eklendi @ 23:30:31 ---------- Yazıldı @ 23:21:27 ----------
En büyük hayalim bir gün bu bilgisayarı satın almak fakat hep sadece bir "hayal" olarak kalacakDual 4GB GDDR5 AMD Radeon™ HD 6990'li modeli özellikle...
Ekledimkatılılım cok az
bende katılayım madem
kendı hayalim değil amacımdır hayal hayalde kalır cünkü
ilerde hayatımda olacak hayat arkadasımla tüm dünyayı gezmek en azından belli yerlerını
başta tokyo olmak üzere .))
farklı bır yaşantıya sahip olmak farklı ınsanlar tanımak farklı dil.din .ırk
kopyala yapıstır yasantı yaşamamak
kendıme zaman ayırmayı unutmamak iş güç ev üçgenınde stoplamayı bılmek..
hayalden öte amaç benımkısı ya
uygunsa katılıyorum (:
Birdahaki sefere artıkkatılmak isterdim ama mesaj sayım yeterli değil
Ekledimtelefonumu sadece ses komutlarıyla kullanabilsem yada çewresi tamamen hoparlörler ile donatılımış olsa
katılmak istiyorum!
----------Eklendi @ 23:30:31 ---------- Yazıldı @ 23:21:27 ----------
bende katılıyom.benim hayalim ilerde bölümümü bitirip bilgisayar mühendisligi kazanmak.sonra orayı da bitirip iyi bir iş ve güzel iyi huylu bir eş bulup onunla hayatımın tamamını geçirmek.
Ekledim150 mesaj'ı geçtim katılımı onaylamanızı bekliyorum
saygılar
sorun çıkmasın
EkledimResimlerin boyutu çok büyük olduğu için sadece en baştakini ve cümlenizi ekledim
tamam resim varmışsorun çıkmasın
sadece bu resmi
veya
dell alienware Area-51™ ALX Desktop
yazın
Şu anki hali normal , yani sorun yoksorun çıkmasın
sadece bu resmi
veya
dell alienware Area-51™ ALX Desktop
yazın
----------Eklendi @ 12:28:10 ---------- Yazıldı @ 12:26:23 ----------
tamam resim varmış
Resime gerek yoktu ama ekledimBenim hayalim: Demir adam gibi zırh yapabilmek ve giyebilmek. İzleyenler bilir. İzlemeyenler içinse şöyle özetliyeyim: Olabildiğince çok güç kaynağı ve portatif. Bu güç kaynağı üzerinden hem zırh hemde silah kullanılabiliyor. Ayrıca uçabiliyor insan. Pek imkansız değil güç kaynağı bulununca. Gerçekten böyle birşey gerçekleşirse çok güzel olacak ama hayal. Hayal olmasa filmde olmazdı. İşte bu da resim:
başka var mı , varsa da herhalde benimki gibi 11.762.74 $ değildirbak bılgısayarda öyle tek değilsin
benimde "bilgisayar"ı işaretlemişbişey sorucam niye benimkinde 'güzel' i kırmızıyla işaretledin
bakın buda benim hayalim
katılmak istiyorum
süper süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?