ben gelmem :ehe
JaNbErG Emekli Yönetici POWER' Alıntı: ben gelmem Genişletmek için tıkla ... sen zaten yırtsan bitarafını gelemessın
JaNbErG Emekli Yönetici ***BlackrosE***' Alıntı: OoOoO Bensiz maç yaparsınız heeee..... demek öle canberk heeee..... Genişletmek için tıkla ... dostum aniden oldu maç bidahakine
***BlackrosE***' Alıntı: OoOoO Bensiz maç yaparsınız heeee..... demek öle canberk heeee..... Genişletmek için tıkla ... dostum aniden oldu maç bidahakine
Kaptan Üye nasıL qaLeciydim ama ben bi kerem en fazla 9-10 gol yemişimdir ne 15-16 sı biz yendik. kalede ben oLmasam beLki yenerdiniz ama biLmiorum artıkk
nasıL qaLeciydim ama ben bi kerem en fazla 9-10 gol yemişimdir ne 15-16 sı biz yendik. kalede ben oLmasam beLki yenerdiniz ama biLmiorum artıkk
eren6523 Üye izmir tayfası ne güzel maç yapmış ankara tayfasında iş yok. daha eğlenceli maçlara izmirliler
DiaBLoS Admin Konu acılalı biteli kaç ay olmuş sen bitmiş konuyu hortlatıyorsun? Dikkat et istersen Diğer konularda da aynısını yapmışsın..Gereksiz msj yazmayı bırakırsan iyi olur.
Konu acılalı biteli kaç ay olmuş sen bitmiş konuyu hortlatıyorsun? Dikkat et istersen Diğer konularda da aynısını yapmışsın..Gereksiz msj yazmayı bırakırsan iyi olur.
ibrahim Üye bora_i550w' Alıntı: Of keşke bende gelseymişim. 1 yıl kadar geç kalmışım ama yine maç olursa benide çağarın. Genişletmek için tıkla ... Etkinlik olursa haberin olur ozel davet olurmu onu bilememama konu baya eski üstlere getirmenin anlamı yok
bora_i550w' Alıntı: Of keşke bende gelseymişim. 1 yıl kadar geç kalmışım ama yine maç olursa benide çağarın. Genişletmek için tıkla ... Etkinlik olursa haberin olur ozel davet olurmu onu bilememama konu baya eski üstlere getirmenin anlamı yok