Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maxicep forumun degişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enginzz
Üye
Konu Sahibi
maxicep forumun degişimi hakkında ne düşünüyorsunuz?
forumun degişen yapısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende sevmedim pek tüm forumlar böyle zaten bogucu oluyorlar sitemiz o yüzden güzeldi Sade olduğu için
Kral 63
Üye
alışırız yinede güzel sayılır arada değişiklik iyidir
Mehmet
Emekli Yönetici
yakında alışırız her yenilikte olduğu gibi bazı zorluklar olacak tabiki
mangdaşire
Üye
totom gibi olmuş. eski hali daha iyidi,ama bakıyorum son 1-2 saat içinde 1-2 yenilenme var.yavaş yavaş düzeliyor.umarım forum yeni şeklinde istatikler butanu çalışır.birde alışması biraz uzun sürecek.
aynen katılıyorum biz bazı forumlara değil onlar bize benzemeye çalışmalı
Revengeful
Emekli Yönetici
Güzelleşecek
emirkarakaya
Üye
Değerli kardeşlerim, fikrimi sunmak isterim ki Eskisi daha sadeydi. Ama sonuçta buna da alışmamız gerekecek. Bu şekil 1-2 yıl sonra değiştiğinde bilin ki tekrar eskisine dönmek isteyeceksiniz değerli dostlarım
enginzz
Üye
Konu Sahibi
eskısı daha guzeldı ama zamanla buna da alısırız
Kral 63
Üye
sanki ı phone telefonların temasına benzemiş
anne1234
Üye
e güzel olmuş ...! [ı]+rep temaya [/ı]
Samsun55''
Üye
eski hali daha güzeldi
giray38
Üye
eskisi daha guzeldi
Reşwan
Emekli Yönetici
forumdaki farklılık ilk bakışta zor olabilir, ancak eski forum'daki sorunlarınız kargaşalar bir son bulacaktır artık. ön bakış bazı eksikliklerde giderilecektir öyle anlatılmış ozan açıklamasında. iyi olması dileklerimle..
Ozan
Admin
Eski halinden daha güzel olsun diye yapmadık, teknik anlamda ilerlemek ve özellik için yaptık.
Yeni tasarımdan sonra eski halinden çok daha güzel bir ürün çıkacak ortaya ..