PALA. Üye Genc007' Alıntı: Hindi testere oldu Genişletmek için tıkla ... Gel testere gel testere bitsin bu hasret DAL ADAM' Alıntı: Hindi testere olsa bile geçmişte bi hindiliği vardı. İnsin bakalım meydanlara. Ben kartalın tarafındayım. Genişletmek için tıkla ... Tamam rekabet iyi birazda vaatleri duyalım
Genc007' Alıntı: Hindi testere oldu Genişletmek için tıkla ... Gel testere gel testere bitsin bu hasret DAL ADAM' Alıntı: Hindi testere olsa bile geçmişte bi hindiliği vardı. İnsin bakalım meydanlara. Ben kartalın tarafındayım. Genişletmek için tıkla ... Tamam rekabet iyi birazda vaatleri duyalım
AIS Üye Genc007' Alıntı: Kartal testereyi göle attı şu an pusuda @SoulsEagle @TurkSaw Genişletmek için tıkla ... Aynen la ne kartaldan haber var ne de testereden. DAL ADAM' Alıntı: Onu kendi testeresiyle kesicem Genişletmek için tıkla ... Testereyi ve necmiyi bulabilirsen tabi. Genc007' Alıntı: Oylar testereye Genişletmek için tıkla ... Ben şimdilik oy vermeyeceğim. Hangisi düşük puan alırsa oyum ona. Genc007' Alıntı: Necmi seni harcayacaklar @TurkSaw Genişletmek için tıkla ... Necmiyi zaten harcadık
Genc007' Alıntı: Kartal testereyi göle attı şu an pusuda @SoulsEagle @TurkSaw Genişletmek için tıkla ... Aynen la ne kartaldan haber var ne de testereden. DAL ADAM' Alıntı: Onu kendi testeresiyle kesicem Genişletmek için tıkla ... Testereyi ve necmiyi bulabilirsen tabi. Genc007' Alıntı: Oylar testereye Genişletmek için tıkla ... Ben şimdilik oy vermeyeceğim. Hangisi düşük puan alırsa oyum ona. Genc007' Alıntı: Necmi seni harcayacaklar @TurkSaw Genişletmek için tıkla ... Necmiyi zaten harcadık
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Maxicep forum kümes mi? Yok Ekmek Teknesi Genişletmek için tıkla ... kayıkçının küreği
sinan yüksel' Alıntı: Maxicep forum kümes mi? Yok Ekmek Teknesi Genişletmek için tıkla ... kayıkçının küreği
PALA. Üye DAL ADAM' Alıntı: kayıkçının küreği Genişletmek için tıkla ... Fırıncının küreği düzeldiğinde hamur bitermiş. İnsanın işleri düzeldiğinde ömür bitermiş...
DAL ADAM' Alıntı: kayıkçının küreği Genişletmek için tıkla ... Fırıncının küreği düzeldiğinde hamur bitermiş. İnsanın işleri düzeldiğinde ömür bitermiş...