Maxicep En Uyumlu Profil Yarışması-5 TL ÖDÜLLÜ [KATILIM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence En Fazla Katılım Sayısı 15 Olsun 15 Kişi Dolunca Yarışma Başlasın

Tüm yarışmacılara teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

pardon başarılar

Burak

Üye
katılanlara basarılar.

Konu Sahibi
Arkadaşlar Yarışma Belirlenen Tarihte Başalayacaktır.Bu Tarihe Kadar Profillerinizde Gerekli Düzeltmeleri Yapabilme Şansınız Vardır.

ramowarr

Üye
başarılar arkadaşlar herkese

Very Very Thank You(Çok Çok Teşekkürler) İngilizcenin Geldiği Yerlere Bak

Dafny

Üye
teşekkür ederim

Konu Sahibi
Yarışmamızda Yeterli Katılımcı Sayısına Ulaştığımızdan ve Artık Daha Fazla Üyenin Katılmayacağını Düşündüğümden Yarışma Başvuru Süresini Kısaltmış Bulunuyorum.Ayrıntılı Bilgi İçin İlk Sayfayı İnceleyiniz...

Yarışmaya Son Katılım Tarihi

17.12.2010 - -Saat:19.00'a Kadar

Oylama Başlangıç ve Bitiş Tarihi

18.12.2010-27.12.2010

bir an önce başlasın şu yarışma çok heyecanlıyım

ChavRash

Emekli Yönetici
Uzun zamandır katılmadım yarışmalara, buna katılayım bari.

Eklersen depişelim üyelerle bir. Olur da birinci çıkarsam hediyeyi ikinci olan arkadaş alacak ona göre. Sonradan laf çevirme olmasın.

Revengeful

Emekli Yönetici
Uzun zamandır katılmadım yarışmalara, buna katılayım bari.

Eklersen depişelim üyelerle bir. Olur da birinci çıkarsam hediyeyi ikinci olan arkadaş alacak ona göre. Sonradan laf çevirme olmasın.

Bende onu düşünüyordum. Daha önce kazandıgım yarismalardada devretmiştim bundada devredicem

site içi arama yaptım şu profile müzik ekleme konusunda sadece belli bi siteden eklenebiliyormuş galiba ...istediğim müzik yok orada başka bi yolunu bilen var mı acaba merak ettim hazır yeri gelmişken

site içi arama yaptım şu profile müzik ekleme konusunda sadece belli bi siteden eklenebiliyormuş galiba ...istediğim müzik yok orada başka bi yolunu bilen var mı acaba merak ettim hazır yeri gelmişken

Profiline Nasıl Yapacağın Hakkında Bilgi Attım

----Ekleme ----

Bencede Artık Başlasın

Necmati

Üye
Herkese Başarılar..
temiz bir yarışma olması dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...