Maxicep En İyi Reklam Yarışması [Oylama/20 Kontör Ödüllü]

Sizce Hangi Yarışmacının Reklamı Daha İyiydi

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Gecegezgini harikasın adamım oyum sana
allah razı olsun yoksa oysuz bıtırıodum senın gıbı arkadasları beklıorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bırı daha bana oy vermıs kım o gızlı hayranım ondanda allah razı olsun

agustune ve 3rhan sağolun var olun . Teşekkürler .

hepsi süper olmuş bi sudoku tuvalet kağıdı alasım geldi oyum
9)kralxxx

Evet abilerim ablalarım, yeğenlerim torunlarım tek dişi kalmış canavarlarım şu gördüğünüz sudokulu tuvalet kağıtı sayesinde artık sıkıntıya,cahilliğe,tuvalette yaşadığınız problemlere son.!!

Ürünün faydaları say say bitmez…
En belirgin özelliği artık temizlik yaparken de bilgi girişi olacak evet yanlış duymadınız

Diğer bir özelliğine geçersek artık tuvaletlerde sıkıntıya son tuvaletlere artık tek bir amaç için gitmeyeceğiz tuvaletler artık çok amaçlı olacak

Ürünün faydalarını say say bitmez demiştik harbiden doğru suyunu kaynat iç bağırsaklara faydalı, dür bük katla süs eşyası yap,kağıt uçak yap yapta yap

Şuanda bu ürünümüzden alanlara kampanyamız dahilinde 1 tane çengel bulmacalı peçete 1 tane amiral battılı el havlusu vereceğiz bu fırsatı kaçırmayın!!

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi

Eyvallah kardeş sağolasın

şu an aliisot önde götürüyor(hemde açık ara)

zibidi39

Üye
oylama ne zaman bıtıcek? (ben ondeyken bıtsın)

gecegezgini_06
aliisot
zibidi39
Hepsi iyiydi, ama bu üçü biraz daha iyi

Gereksiz diye düşünüyorum
Oyu kullanmasam olur değil mi zorunlu bir durum yok =?

3rhan336

Üye
bence bu yarışma farklı resimlerle devam etmeli

tuvaletlerin zorlu kızı sudoku tuvalet kağıdı piyasalarda , artık rahatlığa son

cocuklar oylarınız ıcın tesekkurler konustugumuz gıbı kontoru alınca paylastırcam merak etmeyın sahte uyelık acıp oylamaya dewam
bunu kabullenemem bende sahte uyelıklerle oyuma oy katacagım espırı guzeldi. bana oy veren arkadaslara 1 adet tema verıorum ııce beledıye baskanlık secımıne dondu