Dafny Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: hadi hadi başlayalım Genişletmek için tıkla ... Acele etme son 4
Dafny Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: evet arkadaşlar aceleniz ne .. yarışma zaten bugün açıldı sabır lütfen Genişletmek için tıkla ... barlazz43' Alıntı: Konu Dışı bölümüne konumu açsak ne yapsak yarışma var die ya Genişletmek için tıkla ... Necmi haklı.Aceleye gerek yok.Katılımcılar tamamlanırsa oylama konusu yarın açılır. Katılanlara başarılar...
Necmati' Alıntı: evet arkadaşlar aceleniz ne .. yarışma zaten bugün açıldı sabır lütfen Genişletmek için tıkla ... barlazz43' Alıntı: Konu Dışı bölümüne konumu açsak ne yapsak yarışma var die ya Genişletmek için tıkla ... Necmi haklı.Aceleye gerek yok.Katılımcılar tamamlanırsa oylama konusu yarın açılır. Katılanlara başarılar...
.BlueTR Üye Dafny' Alıntı: Necmi haklı.Aceleye gerek yok.Katılımcılar tamamlanırsa oylama konusu yarın açılır. Katılanlara başarılar... Genişletmek için tıkla ... Aslında elbette yarına kadr açılıcak doğru diyosun.Bendende katılanlar BAŞARILAR...
Dafny' Alıntı: Necmi haklı.Aceleye gerek yok.Katılımcılar tamamlanırsa oylama konusu yarın açılır. Katılanlara başarılar... Genişletmek için tıkla ... Aslında elbette yarına kadr açılıcak doğru diyosun.Bendende katılanlar BAŞARILAR...
Necmati Üye muz57' Alıntı: bu gece ki yarışlara adam lazım , gece bitirelim işi , yarın oylarız Genişletmek için tıkla ... acelen ne murat ?
muz57' Alıntı: bu gece ki yarışlara adam lazım , gece bitirelim işi , yarın oylarız Genişletmek için tıkla ... acelen ne murat ?
Reşwan Emekli Yönetici valla hepside güzel hemen hemen yanlız şimdi 3 tane seçenek var elimde olsa hepsine oy vercem çekişmeli olacak inan dikkatimi çeken bitane varki hele o kesin benim gözümde tabi.
valla hepside güzel hemen hemen yanlız şimdi 3 tane seçenek var elimde olsa hepsine oy vercem çekişmeli olacak inan dikkatimi çeken bitane varki hele o kesin benim gözümde tabi.
.BlueTR Üye Yeni fark ettim yarışmaya katılanların çoğunda Windows 7 yüklü bi tek 3 ümüzde Vista var benimkide mecburiyetten zaten.
Yeni fark ettim yarışmaya katılanların çoğunda Windows 7 yüklü bi tek 3 ümüzde Vista var benimkide mecburiyetten zaten.
Xilence Kapalı Hesap sabırsızlananlar sabretsin , belki bu gece adamları toplarız , yarında oylarız , hatta kalın , sizi yarışmaya aktarıyorum
sabırsızlananlar sabretsin , belki bu gece adamları toplarız , yarında oylarız , hatta kalın , sizi yarışmaya aktarıyorum
.BlueTR Üye Revengeful' Alıntı: Benim vereceğim kisiler renkli degil Genişletmek için tıkla ... Ben renksizim mesela
Revengeful' Alıntı: Benim vereceğim kisiler renkli degil Genişletmek için tıkla ... Ben renksizim mesela