Aziz™ Üye oylama konusunu hazırladım ve onaya gönderdim.bizimkiler onaylasında bunu kilitleteyim.oylamada gevezelikte yaparız
oylama konusunu hazırladım ve onaya gönderdim.bizimkiler onaylasında bunu kilitleteyim.oylamada gevezelikte yaparız
Anıl Umut Emekli Yönetici haltie' Alıntı: Yarışmacı değilim ama bende koymak istedim Genişletmek için tıkla ... Olmuş mu o dandik ampulHem patlar matlar yaramaz ampul Sen niye katılmıyorsun be adam!..Pek oy almazsın ama bakacaz
haltie' Alıntı: Yarışmacı değilim ama bende koymak istedim Genişletmek için tıkla ... Olmuş mu o dandik ampulHem patlar matlar yaramaz ampul Sen niye katılmıyorsun be adam!..Pek oy almazsın ama bakacaz
Anıl Umut Emekli Yönetici Yahu sayı önemli değilisterse 100 kişi olsun,son katılım tarihi önemli isterse elbette eklenecek
Aziz™ Üye ama bu normal yarışma gibi değil anıl oylama konusunda yüzlerce resmin konulduğunu düşünsene.kim oy verirki o zamansayfanın ağır açılışından.ozan 30 kişi yeterli dedi.ama oda fazla çok resim oluyor.20 kişi yaptık.tarihle değil bizimki
ama bu normal yarışma gibi değil anıl oylama konusunda yüzlerce resmin konulduğunu düşünsene.kim oy verirki o zamansayfanın ağır açılışından.ozan 30 kişi yeterli dedi.ama oda fazla çok resim oluyor.20 kişi yaptık.tarihle değil bizimki
Aziz™ Üye yapma anıl ya.sen kardeşimsin ne dediğin çok önemli benim içinzaten oylama konusunu gönderdim onaya.yarına oylama olur
yapma anıl ya.sen kardeşimsin ne dediğin çok önemli benim içinzaten oylama konusunu gönderdim onaya.yarına oylama olur
Aziz™ Üye haltie' Alıntı: Yok kardeşim girsem kesin birinciyimde Genişletmek için tıkla ... o nasıl sırıtış smileyi ya
haltie' Alıntı: Yok kardeşim girsem kesin birinciyimde Genişletmek için tıkla ... o nasıl sırıtış smileyi ya
Ozan Admin http://www.maxicep.com/maxicep-yari...dekstop-masaustu-yarismasi-oylama-323159.html Başarılar