CoDeYs Üye hem şaka hemde merak ettigin birşeyi aradan çıkardın galiba abi --------------- Ekleme --------------- bende senın yorumlarnı konularını çok begenıyorum gitmeni hiç istemem
hem şaka hemde merak ettigin birşeyi aradan çıkardın galiba abi --------------- Ekleme --------------- bende senın yorumlarnı konularını çok begenıyorum gitmeni hiç istemem
kol@j Üye Konu Sahibi Cezzbedici2' Alıntı: abi forumda mustafa çoook ama 3. mustafa bi tane 2 nisana girdik kota doldu başka şaka kabul etmiyoruz Genişletmek için tıkla ... orası belli olmaz... malum 1 nisan şakası ağır olur... biz de böyle bir ölçü tutturduk... CoDeYs' Alıntı: hem şaka hemde merak ettigin birşeyi aradan çıkardın galiba abi --------------- Ekleme --------------- bende senın yorumlarnı konularını çok begenıyorum gitmeni hiç istemem Genişletmek için tıkla ... eksik olma ... beğenenler ve okuyanlar olmasa açtığımız konular da bir işe yaramaz... teşekkürler
Cezzbedici2' Alıntı: abi forumda mustafa çoook ama 3. mustafa bi tane 2 nisana girdik kota doldu başka şaka kabul etmiyoruz Genişletmek için tıkla ... orası belli olmaz... malum 1 nisan şakası ağır olur... biz de böyle bir ölçü tutturduk... CoDeYs' Alıntı: hem şaka hemde merak ettigin birşeyi aradan çıkardın galiba abi --------------- Ekleme --------------- bende senın yorumlarnı konularını çok begenıyorum gitmeni hiç istemem Genişletmek için tıkla ... eksik olma ... beğenenler ve okuyanlar olmasa açtığımız konular da bir işe yaramaz... teşekkürler
SpeciaL@ Üye bence de gitmemelisin kal işte ya seni sevenler var burada . Kimse gitmeni istemiyor senin ve senin sitede kalman yeter bence..
bence de gitmemelisin kal işte ya seni sevenler var burada . Kimse gitmeni istemiyor senin ve senin sitede kalman yeter bence..
kol@j Üye Konu Sahibi SpeciaL@' Alıntı: bence de gitmemelisin kal işte ya seni sevenler var burada . Kimse gitmeni istemiyor senin ve senin sitede kalman yeter bence.. Genişletmek için tıkla ... giden yok ki zaten 1Nisan meselesiydi bu
SpeciaL@' Alıntı: bence de gitmemelisin kal işte ya seni sevenler var burada . Kimse gitmeni istemiyor senin ve senin sitede kalman yeter bence.. Genişletmek için tıkla ... giden yok ki zaten 1Nisan meselesiydi bu
SpeciaL@ Üye kol@j' Alıntı: giden yok ki zaten 1Nisan meselesiydi bu Genişletmek için tıkla ... la ben ortadaki sayfaları okumamıştım İyi bari
kol@j' Alıntı: giden yok ki zaten 1Nisan meselesiydi bu Genişletmek için tıkla ... la ben ortadaki sayfaları okumamıştım İyi bari
'Maxi Genç Üye SpeciaL@' Alıntı: la ben ortadaki sayfaları okumamıştım İyi bari Genişletmek için tıkla ...